Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Selam arkadaşlar hiç hareket yok burda. Kimse hazırlanmıyo mu? Sayıştay, rekabet derken arada kaynadı heralde:)
-
@baharunal takvim sıkıştı malum
-
Hepsine çalışmaya çalışıp hiçbirine çalışamıyorum.
-
Vakıflar ilgöç ve halkbank arasında çorbaya dönüştüm ben
-
Bence en olabilitesi yüksek olana yoğunlaşmak lazım. Rekabetle karşılaştırdığımda bu sınav daha kolay geliyor.
-
Haklısın ben de öyle düşünüyorum da kafalar karıştı bende :))
-
@baharunal bana da bu sınav daha olası geliyor, orada koskoca bir işletme bekliyor beni
-
@Deficit rekabetin sınavının yazılı olduğunu da unutmamak lazım
-
Sınav yeri İlgöç ün oldugu binayla aynı mı yıldırım beyazıt üni etlik yerleşkesi?
-
Sınav kaçta olacaktı arkadaşlar giriş belgesini sınav günü alacağım.
-
@tsubabab 10
-
Biliyorum konuşmak için erken ama turne uzunluğu ve maaşıyla ilgili bilgisi olan?
-
@ptriot hocam turne uzunluğu azdır çünkü bölge müdürlükleri hariç denetleyecek pek bir şey yok maaşıda buna bağlı olarak yüksek değildir muhtemelen.
-
@aliveli vakıflara denetim için gitmiyorlar mı?
-
@baharunal vakıflar genel müdürlüğünün yaptığı işleri denetliyorlar ancak vakıf denetimi yapmıyorlar diye biliyorum.
-
Mikro var mı arkadaşlar sinavda?
-
@MutadisMutandis sana yokmuş:cartwheel_tone3:
-
@hitit ciddi bir soru sordum. Mikroyu göremedim ilanda
-
Arkadaşlar soru sayısı, yanlış doğruyu götürüyor mu bilgisi olan var mı? Şehir dışından gelicem telefon cüzdan filan işi nasıl olacak? Kalem silgi kendimiz mi getiricez?
-
Kalem silgi getirelim, onu sokmakta sıkıntı olmaz. Üniversite sonuçta sınav yeri mutlaka emanet bulursunuz sıkıntı olmaz bence.