Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@kucukkahraman Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
aranan arkadaşlar hepiniz ankarada mı yaşıyorsunuz? Barınma işini ne yapmayı planlıyorsunuz ve eğitim konusunda bilginiz var mı? beni de aradılar. Ben istanbulda yaşıyorum. temelli taşınmam mı gerekiyor idareten eğitime gelip kısa sürede Ankara-istanbul şeklinde ayrılacak mıyız tam anlayamadım.
Öncelikle hayırlı olsun. Yeni görevinizde başarılar Hocam. İstanbul'da ikamet ettiğinizi belirtmişsiniz güvenlik soruşturması ne kadar süre önce başladı ve tam olarak ne kadar sürdü bilgi verir misiniz ?
Sizin gibi İstanbul'da oturuyorum farklı bir kurumu kazandım da fikir vermesi açısından sordum -
sağol kardeşim senin işin de hayırlı olsun. 14 Haziranda başladı geçtiğimiz hafta içinde bitti. Bugün atamam yapıldı
-
@ahmtrca Kardeşim hayırlı olsun. Uygun olduğunda ilk günle alakalı izlenimlerini yazar mısın buraya? Ne yaptın, hiç bilgi alabildin mi eğitim v.s. hakkında?
-
Arkadaşlar sınava başvurular ne zaman başlıyor net bir tarih göremedim de
-
@selahattin47 güncel başlığa bakabilirsiniz dostum. 2020 için açılan. Ilk iletisinde ilan mevcut.