Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Onu kendileri osym sonuc belgesinden bakiyorlar sanirim. Bu arada bu hakkinizda bilgi verebilecek 2kisinin adi soyadi diyor akraba olsa sorun olur mu siz ne yazdiniz
-
daha doldurmadım @Marycr evrak bu ise . akrabanın soy ismi aynı olmadıgı sürece sıkıntı olmaz bence
-
@ncbb ben onu sordum kurum en yükseği alcaz biz dedi
-
@ismail Allah razı olsun hocam.peki yukardaki olan başvuru formu dogrumu
-
@ncbb evet ek 22 ben de onu gönderdim
-
Posta ile başvuran arkadaşlar , noterden aslı gibidir yaptırıp mı gönderdiniz? Ve bir sorun yaşadınız mı?
-
Arkadaşlar 75 küsur p42 ve 80e yakın yds var. Basvurmayi dusunuyorum ama nafile bir çaba gibi geliyor. Çok yüksek kapanır diye tahmin ediyorum. Yanlış mıyım yoksa basvurmaya değer mi sizce?
-
gönderdik evrakları hayırlısı ile. @sofestai kardeşim noterden yaptırdım evraklar ulasınca arıyacam sıkıntı varmı yok mu diye haber ederim burdan.görev yapmasına engel yoktur dilekcesi yazdım.
-
Arkadaşlar Vakıflar Genel Müd. ilanına noter tasdiğiyle başvuru yapabiliyor muyuz? Çünkü sanırım sınav giriş belgesini de bizzat gidip almak gerekiyormuş..Şehirdışındayım ve çalışıyorum o yüzden izin vs almak sıkıntı yaratabilir..Başvuran ve konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
@grykrcn hocam ilk hafta noteri kabul etmiyorlardı fakat birçok kişi aradıktan sonra kabul ettiklerini söylemişler ben kendim görüşmedim. ben evraklar ulaştıktan sonra arayacagım
-
@ncbb hocam çok iyi olur gerçekten çünkü bu gerçekten önemli benim için malesef vaktim kısıtlı izin vs durumlarında sıkıntı cıkarabilirler 2 kere gitmeye kalkarsam..Bir de şu ana kadar kaç kişi başvurmuştur acaba?sizce yüksek kapatır mı?herhangi bir tahmininiz var mı?
-
hocam yani bi tahmin yaparsam benim düşüncem olur sizin kararınızı etkilerim. nasipte varsa olsun diyelim. bence giriş belgesinede bir istisna getirirler.
-
@ncbb sağol hocam ne olursa olsun diyip bende noterden onaylatıp bugün gönderdim evrakları. Ptt'den yarın ulaşmış olacağını söylediler, kurumdan geri dönüş olursa bende yazarım buraya bilgilendirmek için.
-
hocam çok sağolun dediğiniz gibi nasipse olsun artık napalım yds sonucunu alayım ben de çok gecikmeden başvurumu yapacagım inş hayırlısıyla
-
arkadaşlar bugun belgelerim ulaşmış fakat arıyamadım kurumu. ulan adam söz verdi buraya yazmadı demeyin işim vardı bugun ahmet yıldız diye birisi almış yarın sabah işim erken biterse arıyacam
-
Ya bende yolladim belgeleri ama sorgulattigimda teslim edildi yaziyor kime teslim edildigi yazmiyor pttyle yollamistim ondan mi acaba
-
Benim belgelerde kurumun eline geçmiş dün itibariyle, kimse aramadığına göre belgelerde bir problem yok sanırım
-
p40 75.8 yds 68.75. başvurmayacaktım ama şansımı denemek için pazartesi gidip vereceğim belgeleri
-
@genclerbirlikli hocam elden verecekseniz. listeler ne zaman açıklanırmış onu sorabalirmsiniz ?
-
@ncbb elden vereceğim, unutmazsam sorarım elbette