Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar başlığın içeriğine bir bakın ve destek olmaya çalışın.
-
Mulakata giren yok mudur aciklama yapacak olan ?
-
Ön görüşmelerde canlıydı burası şimdi sönük ilginç..@eminbagirsakci sizden önceki gün benim fikrimi mutlaka paylaşacağım çok yardımcı olmuştunuz burda herkese
-
@eminbagirsakci .
-
Herkese başarılar arkadaşlar, mülakat suresinin uzunluğu çoğumuzu tedirgin ediyor ama yaşayıp göreceğiz bakalım.:)
-
Kimseden bir aciklama vs cikmayacak mi cunku mulakat uzun suruyordur ve alan konularindan zorlayabilirler
-
Katılım nasıldı?
-
Kimse katılmadı herhalde
-
@lafferır hocam her zaman bildiğimi paylasirim seve seve çünkü benim inancima göre yardım edene Allah da yardım eder. Kimse şurada paylaştığı iki cümle için geri plana dusmez önce bunun farkında olmak lazım. Ben dualarımda hep Allah yardımcımız olsun diyorum sadece benim değil hepimizin. Bu ince dusuncen için sana da ayrıca teşekkür ederim. Başarıların daim olsun insallah
-
Dün müloya giren bir kişi var burada yazdığını bildiğim kendisi epey yardım ve bilgi toplamayı seviyordu ama görülen o ki sadece kendi kullanımına yönelik bilgi alış verişi daha doğrusu bilgi alışını (veriş olmaksızın) tercih etmektedir.
Açıkçası nedenini bilmiyorum ama hem umudumu hem de heyecanımı kaybettim burayla alakadar olarak,
ben son gün gireceğim için pek de yardım etme olanağım yok kimseye, herkes için hayırlısı ne ise o olsun -
Arkadaşlar merhaba ben dün mülakata girdim dün hastam olduğu için yazamadım arkadaşlar zarf var içinde fort soru zarf cekiyorsunuz artık sansiniza ne denk gelirse genel kultir yok hepsi alan sorusu bir iktisat bir maliye bir hukuk ve bir muhasebe var dunt arkadaslardan hic fiymadigim alanla alakali lanunlar ve teoriler sormuslar yani yorum brklemeyin ezber sorular en azindan brnim ve figer dört arkadaşın öyleydi hakkimizda hayırlısı kolay gelsin yani ezber bilgilere odaklanın
-
@senolforum 4 soruyu da cevaplamanızı istediler mi seçtirdiler mi?bir de ortalama kaç dakika sürdü?bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz.
-
@lafferır soru secmek yok istediğinden başlayarak hepsine cevap vermen isteniyor. Artık sans sececegin zarfa bağlı ve simdiye kadar benimle beraber girenlerde de yorum sorusu diymadim direk nokta atışı sorular ezber kendinizi oba göre ayarlayin max20 min 15 dk
-
Saolasın kardeşim bilgilendirmen için @senolforum
-
@senolforum hocam verdiğin bilgiler için sağolasın hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için. Benim anlamadığım bir nokta var. Zarfı çekip soruları cevaplamaya çalıştık peki komisyon verdiğimiz cevapların doğruluğunu nasıl kontrol ediyor. Sanırım Zarfı çekip açmadan kendilerine vericez her sorunun altında da cevabı olacak ve soruları onlar bize yoneltecek başka türlü kontrol şansı olmaz çünkü komisyondakiler her konuda herseyi bilemez heralde.
-
@eminbagirsakci bunu ben cevaplayayım geçenlerde girdiğim bir mülakatta soruların yazılı olduğu kağıdın yanına açıklamasını yazıyorsun ama bunda nasıl tam çözemedim yani tanım verilip ne olduğu mu soruluyor, yoksa bir kavram verilip cevabı mı bekleniyor.
@senolforum teşekkürler bilgilendirmelerin için, bugün giren arkadaşların aktaracağı bilgiler ile biraz daha netleşir mi bakalım -
Desenize sıknıtılı bir 15-20 dakika beni bekliyor.
Ben de yalpalamayacağım/terlemeyeceğim/ sonunda yıkılmayacağım bir mülakat havası olacağını sanmıştım.
-
Mülakat olabildiğince adil olarak hazırlanmış, ahengi bozmamak adına soruları yazmıyorum, komisyon guler yüzlü genel olarak cogu yerde gördüğümden iyi.zarfin uzerindeki rakami soyluyorsunuz komisyona onlarda şakır şakır çevirip buluyolar defterden, gerilmeyi gerektirecek bir durum yok, sakin kalın herkese başarılar.
-
Başından beri her hareketini sevdim bu kurumun. Mülakatın adil olması her şeyden önemliydi. En azından kendi çektiğiniz zarfta bulunan sorulara razı oluyorsunuz kişiye veya duruma göre değişen sorular yok bu iyi olmuş. Girecek herkese başarılar.
-
@T.R.Malthus sizce sorular çok mu kıyıda köşede kalmış şeyler?