Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Sorularin genel hali hakkinda bilgi verebilcek olan var midir?
-
Katılım nasıldı gelmeyen oluyor mu? Kurumla ilgili sorularda soruluyor mu?
-
Katılımı ben de merak ediyorum. Malumunuz Ön görüşmeye/ev ziyareti vs durumlara girmeyenlerin/feragat edenlerin de dahil edildiği bi mülakat listesi teşekkül ettirildi. bu sebeple müloya katılımı elde edebileceğimiz bir veri yok elimizde.
benim tahminim 45'in altına ineceği /inmesi gerektiği yönünde. Bir de bu süreçte başta SGK Uzman/Müfo olmak üzere her an açıklanabilecek sonuçlar da hesapa katılırsa 40 rakamının da altına inebilir.
Keşke ön görüşmeye katılmayanlar çıkarılsaydı da daha net bir rakamımız olsaydı ama ben araştırdım en son 2013'de gerçekleştirilen alımda da aynı yöntem izlenmiş -
Tahmini olarak sonuçlar ne zaman açıklanır arkadaşlar?
-
Sorularla ilgili bilgi paylasmamin sebebi kendi açımdan sıkıntı olmasada, bazı arkadaşlar memnuniyetsiz olabilir kendilerince haklılardir da ilk gun sabah giren arkadaşla cuma öğleden sonra girecek arkadaş arasında bu konuda ki farki ben yaratmak istemem, emek veren coktur zoruna gider saygı duymak zorundayız, rica ediyorum sorularla ilgili soru sormayin.
Bizde katılımda fire yoktu 6 da 6
-
@T.R.Malthus ne zaman girmiştin? Dün / bugün , sabah / öğleden sonra?
Soruları paylaşmamana saygı duyuyorum. Hem adaletsizlik doğurabilir hem de kafa karıştırabilir / motivasyon bozabilir.Ayrıca katılımın bu kadar yüksek gitmesi hem şaşırtıcı hem de endişe verici öngörüşmeye katılmayan yada feragat eden en az bir 15 kişi bulunacağı nı tahmin ediyorum hem ön görüşmeye katılmadığı halde sonradan fikir değiştirerek müloya gelmeyi tercih edenlerin (eğer olduysa, oldu demiyorum) de nasıl bir değerlendirilmeye tabi tutulacağı merak konusu
@Ragnar-Lothbrok ben Mart ayı bitmeden açıklanacağına emin gibiyim.
-
@Ragnar-Lothbrok hocam ben Mart sonuna kadar açıklanır diye tahmin ediyorum malumunuz Mart celbiyle askere gitmeye hazir arkadaşlar var. Yazili sinav mülakat arasinda on mülakat sürecini saymassaniz süreci hizli yürütüyorlar.
-
Mülakat sorularıyla ilgili durumu ben de paylaşmaktan yana değilim çünkü biz pazartesi girenler olarak karambole girdik, herkes için öyle olması daha adil olacaktır. Alandan soru geldiği belirtilmiş o bile yeterli bilgi bence bundan sonraki arkadaşlar için. Bu arada dün öğleden sonra 3 kişi girmemiş sabah ise herkes girdi. Bir kişinin daha işe girdiği için girmeyeceğini söyleyebilirim. Bugün katılım nasıldı.
-
@Zebercet ayrıca ben çıkışta ön görüşme yaptığım Başmüfettiş ile karşılaştım. Ona sizce ne zaman açıklanır diye sordum. Belki pazartesi bile açıklanabileceği ama bunun kendi tahmini olduğunu en geç ise 15 gün içinde açıklanabileceğini söyledi.
-
Zarf çekildiği için insanlar soruları paylaşmamakta haklı çünkü zarflar değişiyor mu bilmiyorum aynı değişmiyorsa aynı zarfı sizin çekmeyeceginiz garanti değil o yüzden daha fazla soru üzerine baskı yapmayın. Ayrıca en azından dört alan sorusu sorulduğunda söylediler ki bu bile yeterli teşekkür ederiz. Hayırlısı olsun
-
Pazartesi çok erken değil mi diye bir kaos yaratmadan önce şunu da ekleyeyim. Kurum 3 yılda bir müfettiş yardımcısı alıyormuş. Aldığı yardımcılar müfettişlik sınavı aşamasına gelince de tekrar süreci başlatıyorlarmış. 2013 alımındakiler mart sonunda müfettişlik sınavına girecekmiş. Bu yüzden de elimizde müfettiş yardımcısı kalmadı, güvenlik soruşturmaları nedeniyle de süreç uzadığı için bundan sonra süreç daha hızlı götürülür dedi. Müfettiş yardımcı olarak şeçilecek arkadaşlara 15 gün 1 ay kurum içi eğitim verilip sahaya çıkarılacak dedi.
-
Arkadaslar bizim guvenlik sorusturmalarimiz yapildi mi ki? Bizden arsiv formunu talep etmedi kurum , o belge olmaksizin surec isleyebiliyor mu ? Eger halen yapilmadiysa sonuc aciklansa bile sonra yine en az 1 aylik surec daha bekliyor olacak
-
@Tgbygn zarflar mülakata girecek kişi sayısı kadar hazırlanır, herkesin seçtiği zarf farklı olur
(daha doğrusu girdiğim bir iki sınavda öyleydi, kişi sayısı kadar numara verilmişti zarflara) -
@TORPİLSİZ anladım gerçi çok da dert ettiğim bir konu değil hayırlısıyla atlatırız inşallah
-
Mulakat nerede?Teftis kurulu baskanliginda mi?
-
Katılım ne durumda acaba
-
Mulakat yeri nerede cevap verebilcek olan?
-
@vanbismarckth mülakat yeri teft is kurulu Başkanlığı. Ben şuan binanın altındaki kafede çay iciyorum mulakatà giren görmedim ama çıkan bir arkadaşı gördüm gelen varsa buyursun çay söyliyeyim
-
@eminbagirsakci yeri tam olarak nerede tarif edebilir misiniz rica etsem ?
-
@albertcan hocam evrakları teslim ettiğimiz bina. Kızılay merkezden aşağı doğru 250m yürüyünce koca bir bina göreceksin Giyim Dünyası diye onun arkasındaki cam bina. Zafer carsi yada sahalar carsisi diye kime sorsan gösterir onun karşısında hemen