Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum
yedekteyim diğer kurumları kazanan arkadaşlar eğer feragat ederse sıra bize gelebilir
inşallah bunu göz önünde bulundururlar -
Var mı bildiğiniz asilde olup başka yeri kazanan? @senolforum
-
Beş altı arkadaşımız var onların insafina kaldık artık hayırlısı artık allah büyük
-
Asilde olupta gitmeyeceğim diyen varsa veya yedek olupta sıra gelse de gitmeyeceğim diyen varsa bizle paylaşırsa çok makbule geçer
-
İdari kazanan var mı?
-
sgk denetmenliği bugün açıklanacak mış
bu mülakatı bekleyip vgm asıl listede olan arkadaşlar var mı acaba
, başka sonuç beklemediğimiz için bu mübarek ramazan da belki yedek listeden çağrılırız umudu ile yazayım dedim -
@senolforum hocam kazananlarin ismini sosyal medyadan ara ozelden mesaj at bisekilde oyle ulasirsin..millet kazaninca buraya artik ugrayacagini sanmiyorum
-
................
-
sgk denetmenliği kazanıp gelmeyecek varmı dostlar belki bize de bir umut doğar bu hayırlı ayda
-
Belge teslim eden arkadaşlardan süreçle ilgili bilgi alan var mı? Eğitim, işe başlama tarihi vs...
-
Başka bir kurum kazanmam hasebiyle vgm deki hakkımdan bugün feragat ettim. Öncelikle şunu söyleyeyim ilk belgeleri teslim ederken zaten bir kişinin feragat ettiğini görmüştüm. Şimdi benimle beraber iki kişi oldu. Daha fazlası da olabilir bilemiyorum.
-
Ben ve arkadasim feragat etmiştik, seninle 3 oldu o zaman hocam. Tüm yedeklere sıra gelir inşallah.
-
Yedekler çağırmaya başlandı birinci ve dördüncü yedek arkadaşlar evraknteslimi yapacakları acaba bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilik mi
-
Btk da açıklanmış var mı buradan kazanan
-
Kazanan ve belge teslimi yapan arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı acaba işe başlama ile ilgili ?
-
@bsasmaz şimdilik birşey yok gibi sessizlik hakim
-
Kazanan arkadaşlar bir iki arkadaşla whatsupp grubu kurduk hem süreçten haberdar olmak için hemde konuşup tanışmak için
Gruba girmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atsın size zahmet:) -
Arkadaşlar merhaba.
İşe başlama durumu tamamen güvenlik soruşturmaları ile alakalı. Benimki tamamlandı be bugün atamam yapıldı ve kurum tarafından arandım, yarın göreve başlayacağım inşallah. -
@ahmtrca hayırlı olsun hocam, beni de aradılar. pazartesi başlayacağım inşallah ben de.
-
aranan arkadaşlar hepiniz ankarada mı yaşıyorsunuz? Barınma işini ne yapmayı planlıyorsunuz ve eğitim konusunda bilginiz var mı? beni de aradılar. Ben istanbulda yaşıyorum. temelli taşınmam mı gerekiyor idareten eğitime gelip kısa sürede Ankara-istanbul şeklinde ayrılacak mıyız tam anlayamadım.