TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı

KPSS A
    vakıflar genel müdürlüğü müfettiş yardımcısı
    80
    945
    320915
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ITALIANO kpss
      ITALIANO kpss @ParadoX Son düzenleyen:

@eminbagirsakci Bazı arkadaşlar başvuru evraklarını sanırım postayla yolladıkları için binayı bilmiyorlar.
      Hiç bilmeyenler Kızılay'da Zafer Çarşısı nu sorup bulsunlar oranın arkasında yer alan bina

ROMA MILANO VENESIA TURIN NAPOLI PALERMO GENOA

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • ParadoX
        ParadoX @ITALIANO kpss Son düzenleyen:

@TORPİLSİZ aynen hocam olabilir. En rahatı kızılayda zafer carsisini bulmak.

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
        Allah Var, Gam Yok!

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • ?
          Eski Kullanıcı @ParadoX Son düzenleyen:

@eminbagirsakci hocam sohbetinize bakar mısınız?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • ParadoX
            ParadoX Son düzenleyen:

Bugün sınava giren arkadaşlardan yok mu bir haber? Hakikaten sınav öncesi süreçte daha çok yardımcı oluyorduk birbirimize. Neyse sabah 09:30 da ilk golü ben yiyeceğim 😁 Sınavdan sonra 600km yolum var ama arabayla gelmedim otobüse binince elimden geldiğince paylaşmaya çalışırım dostlarla

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
            Allah Var, Gam Yok!

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • senolforum
              senolforum Son düzenleyen:

Bugün ve dün kac kisi katıldı acaba bari sayıyı verin be dostlar 🙂

• N
                NnN @ParadoX Son düzenleyen:

@eminbagirsakci ben de öğleden sonra katılacağım, bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • ParadoX
                  ParadoX @NnN Son düzenleyen:

Arkadaslar soz verdigim gibi Aştiden yaziyorum. Arkadaşlar kuruma gittiğinizde sizi terasa alıyorlar sonra aşağıdan başkan kimi çağırırsa özel kalem gelip çağırıyor. Elindeki listeden katılımın oldukça fazla olduğunu gördüm bugüne kadar girmeyen 5 6 kişi vardı. Sabah biz iki kişiydik ama benden sonra gelen oldu mu bilmiyorum. Başkanın odasında komisyon toplanmisti ve başkan oldukça iyi niyetli yaklaşıyordu diğer ustadlar daha çok sınava konsantre. Önce azıcık bi sohbet sona diğer arkadaşların dediği gibi zarf cekiyorsunuz iceriği hakkında bilgi vermek doğru değil ama çok detay sorular çıktı bana zorlandim ama dilim döndüğünce cevap verdim hepsine. Sonra teşekkür edip ayrıldım. Aklınıza takılan bişe varsa sorun cevaplarım inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz icin

Allah Var, Gam Yok!

? ITALIANO kpss 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • N
                    NnN Son düzenleyen:

Çok teşekkürler şansımıza ne denk gelirse artık, herkes için hayırlısı olsun.

• ?

@eminbagirsakci vakıf mevzuatı veya vakıflar ilgili soru da geliyor mu yoksa sadece alan mı soruyorlar

• ParadoX
                        ParadoX @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@Tgbygn alan sadece her dersten bir soru vakıflara boşuna çalışmışim o kadar

Allah Var, Gam Yok!

• ITALIANO kpss
                          ITALIANO kpss @ParadoX Son düzenleyen: ITALIANO kpss

@eminbagirsakci bence ne sorduklarının içeriği hakkına bilgi verme, (ben de daha girmedim.)
                          Madem oyle başladık gidiyorduk hiç bozulmasın akış.
                          Zaten detaylı sorular sorulduğunu anladık
                          Katılımın bu kadar yüksek olmasını da çözemedim hani 10-15 kişi feragat etmişti. Şu ana kadar ki görünüm pek de oyle olmadığı yönünde.
                          hayır 10-15 rakamımı yanlış (ki zannetmiyorum uzun turnelerden ötürü vazgeçenler olmuştu bayağı) ya da vazgeçenlerin bir kısmı fikir mi değiştirdi?

• ParadoX
                            ParadoX @ITALIANO kpss Son düzenleyen:

@TORPİLSİZ yok hocam soruların içeriği hakkında bilgi vermeyeceğimi bir önceki mesajında belirttim zaten tabiki akış bozulmasın. Verdiğim bilgiler diğer arkadaşları teyit edecek nitelik ve derinliktedir. Ben de bayanın elindeki listeyi görünce baya şaşırdım gelenlerin isminin yanına çarpı atıyor gelmeyenlere eksi koyuyor göz ucuyla gördüm ama 5 6 tane eksi anca vardı.

Allah Var, Gam Yok!

• L
                              lisbeth Son düzenleyen:

Açıklanmayan mulakatlar, gelmeyen ilanlar adayları turneler uzun da olsa bu kuruma razi olmaya itmiş olabilir. En azindan ben açıkta kalmamak adına katılım sağladım.

• ?
                                Eski Kullanıcı @ParadoX Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@eminbagirsakci farkındaysanız sorular hakkında bilgi istemedim zaten sadece mevzuat var mı dedim ki var demesi de yok demesi de benim bir başkasının önüne geçmem gibi bir sorun yaratmıyor umarım kendimi anlatabilmişimdir. Bu arada teşekkür ederim

• ParadoX
                                  ParadoX @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@Tgbygn hocam sorunuza cevap verdim sıkıntı yok ki. Son yazdığım mesaj @TORPİLSİZ hocamın mesajına cevap niteliğindeydi sanırım yanlış anlaşılan bişi oldu. Sakın olalım sıkıntı yok 😁

Allah Var, Gam Yok!

• ?

@eminbagirsakci bende ona cevap olsun diye yazdım da size geldi ☺️ tekrar teşekkür ederim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • ParadoX
                                      ParadoX @lisbeth Son düzenleyen:

@lisbeth kesinlikle katılıyorum hocam Size. Ancak şu da var ki Her ne kadar açıkta kalmamak adına gönülsuz de başvurulmus olsa uzun vadede sevmeden yapılması çok zor bir iş.

Allah Var, Gam Yok!

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • L
                                        lisbeth @ParadoX Son düzenleyen:

@eminbagirsakci oyle tabi ama bir adim olarak baslamak lazim bi yerden. Kadin adaylarin gözünü korkutma çabası var zaten çok miktarda isin zorluklarıni fazlaca anlatma yoluyla. Hakkımizda hayirlisu

ITALIANO kpss 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • ITALIANO kpss
                                          ITALIANO kpss @lisbeth Son düzenleyen: ITALIANO kpss

@lisbeth anladığım kadarıyla mülakata girdiniz siz. Evet biraz yolculuğun sık olmasını ön plana çıkarmaları normal en azından bu hususun göz önünde bulundurulması bağlamında bilgi verilmiştir diye düşünüyorum Zaten ön görüşmeye katıldıysanız orda da bu durum aktarılmıştır.
                                          Açıklanmayan mülakatlar ve gelmesi muhtemel ilanlar tabi dengeleri değiştirebilir. Bu doğrultuda bir yedek liste yapılması gerektiği görüşündeyim .Bakalım nasıl olacak bekleyelım gorelım

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • L
                                            lisbeth @ITALIANO kpss Son düzenleyen:

@TORPİLSİZ hem öngörüsme hem de aile görüşmesinde 6 7 ay ankaraya donemeyen müfettiş adayı kadınlardan bahsettiler iyi düşünün demeye çalışıyorlar her şekilde. Kararlı tutum sergiledim ama ben hayırlısı olsun hakkımızda

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 30 / 48
                                            • İlk ileti