ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@mariapuder benim girdiğim gün benden önceki ve sonrakiler tamdı.fire yoktu
-
@Liyakat ben girdiğimde de fire yoktu diyebilirim belki 1 kişi çıkmıştır 15 kişinin içinde. Teşekkürler.
-
@mariapuder ilanların gelmediği şu dönemde herhalde istisnalar dışında kimse katılmaya hak kazandığı mülakata gelmemezlik yapmaz.hem de merkez kadro
-
İibf için konuşayım, ilk 60 kişiden 10 kişi gelmemişti mülakata. Sonraki 60'ın durumunu bilmiyorum.
-
İstatistikciler için mülakata gelme durumu nedir arkadaşlar?
-
@batistuta10 Ben ilk gün girdim. 15 kişiden 12si geldi sadece. Diğer günleri bilmiyorum hocam
-
3 kişi başka yerleri kazanmış 1 kişide sınava girmemişti @batistuta10
-
@ısta teşekkürler.umarım sonuçlar en yakın zamanda açıklanır.
-
@batistuta10 umarım en erken sürede açıklanır
-
Bugün mülakatlar bitiyor.ne zaman aciklanir sizce arkadaşlar?
Merak ettigim bir sey var.guvenlik soruşturması biz mulakata girmeden once yapilmis midir yoksa simdi mi yapilacak ?(basarili oldugumuzu varsayarsak tabi ) -
@Ötüken en az 3 ay diyorum
-
..............
-
Ohalde olmamiz ,ihraclarin cok olmasi sureci hizlandirmaz mi
-
Mart gibi sanirim
-
@Ötüken Tam tersi etki oluyor sanırım
-
Bu 3 ayda guvenlik sorusturmasi mi olacak ? Ben mulakat surecinde arastirirlar diye düşünüyordum
-
Mülakata girerken orda bizi yönlendiren uzmanlardan birisi uzamadan açıklamalarını bekliyorum dedi. Çünkü sonrasında güvenlik soruşturması olcak 3 ay gibi bişey dedi.
Fakat bunu bilerek mi söyledi yoksa yorumladı mı bilmiyorum.
Bundan sonra tek yapmamız gereken mülakatı unutup önümüzdeki mülakatkara veya sınavlara bakmak arkadaşlar. Beklemenin sonu yok ve cidden yoruyo her gün haber beklemek. Hiç girmemiş gibi yaşamanızı tavsiye ederim:) -
SGK Uzmanlığıyla beraber açıklanacağını veya SGK Uzmanlık sonuçlarının açıklanmasından kısa bir süre sonra açıklanacağını düşünüyorum.Hem ÇSGB hem SGK mülakatına giren kişilerin en fazla sadece birini kazanacak şekilde bir düzenlemenin yapılacağını, ÇSGB mülakatında çoğu kişiye belki de herkese sorulan "SGK Uzmanlığına girdin mi ? " sorusuyla bu düşüncemin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu öngörüyorum.
-
@Robespierre SGK'yı kazananları almasınlar ona diyecek bir şey yokta ÇSGB mülakatları daha yeni 13 ocakta bitti bir de onu bekleyeceksek vay halimize.
-
@Robespierre Ben pek ihtimal vermiyorum. İki kurumun mülakat tarihleri arasında 2 aylık bir zaman dilimi var. ÇSGB, bürokratik anlamda zaten oldukça yavaş bir kurum. Bir de SGK mülakatlarını düşünecek kadar entegrasyon sağlayacaklarını düşünmüyorum.