Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı
-
@kalpkalpkalp Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı içinde söyledi:
Kurumla alakalı soruları yanıtlayabilirim.
hocam idari memurluk için p3 87 daha önce bir kez ihracatçı birliği mülakatından elendim , mülakatta komisyon için yaşadığımız il önemli midir sizce izmirde yaşıyorum
-
Bu ileti silindi! -
@kalpkalpkalp bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim bide taban puanlardan bilginiz var mı acaba
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
ege ihracatçı birlikleri ilanı da geldi ilgilenen varsa linki paylaştım
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Hocam size bişey danışmak istiyorum p3 puanım 87 başvurumu yaptım idari memur olarak mülakata cagrilirmiyim bilmiyorum ama Karadeniz de yasiyyasiyirum esim antepe gidersek çalışamayacak ama hertürlü gelirimiz artıyor antepte gidersek.sehir dışından alırlarmi.bide burada özel bi kurumda calisiyoruçalışıyorum izin alıp gitmek zorundayım. Buradaki işimi de riske atmış olacağım ama bıktım özel kurumlarda çalışmaktan artık böyle bir işi çok istiyoruz. Sizce 10 saatlik yola gitmeye değer mi
-
Normalde otobuse binin derdim ancak turkiyedeki tum birlik sinavlarina sadece iki kere basvurabiliyorsunuz. Bi hakkiniz varsa Giresun ya da Karadenizdeki birlikleri bekleyin derim.
-
Daha önce hiç girmedim yani iki hakkim var ama bu puan 2015 puanı. Bidaha aynı puanı alamayabilirim.. torpil biraz var anladığım kadarıyla bu kurumda
-
kurumun sitesinde cumartesi günleri de çalışma saatleri gösterilmiş. haftasonu çalışma gibi bir durum oluyor mu uzmn yardımcıları için?
-
Bu ileti silindi! -
Idari memur içinde cumartesi calisma sistemi aynı mi hocam
-
@matematikçi herkes icin
-
merhaba idari memur ne iş yapıyor açıklar mısınız ?
-
@kalpkalpkalp teşekkürler sağolun çok yardımcı oldunuz
-
Bu ileti silindi!