Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı
-
Taban puanlardan haberdar var mı ya
-
Bu ileti silindi! -
@kalpkalpkalp iyi gezmeler hocam kusura bakmayın benim puanım 89
-
evraklarını kargolayanlar hangi adresi kullandı acaba? ilanın altındaki iletişim adresini mi?
-
@palaios evet o adresi kullandık hocam
-
Bu ileti silindi! -
@kalpkalpkalp teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı hocam
-
@kalpkalpkalp teşekkür ederiz Hocam verdiğiniz bilgiler için. Bişey daha sorabilirmiyim.diyorlar ki idari memurlar sürekli şirketleri geziyor diğer illerdeki şirketlere gidiyorlar.bu gezi işleri ne kadar zamanda bir oluyor. Bayan olarak çoluk çocuk zor olabilir.ben çok istiyorum ama kafam karisti
-
@matematikçi Kim demişse iyi sallamiş
-
Teşekkürler Hocam sagolun
-
Bu ileti silindi! -
@ikameci Evet hocam, zaten 16 kişilik bir liste olacak.
-
mülakat listeleri açıklandıktan sonra, tahmini olarka nezaman gerçekleşir mülakatlar? Bilgisi olan varmı
-
Bu ileti silindi! -
@kalpkalpkalp mülakat listesi hemen açıklanır mı acaba Kasım 30 gibi yoksa birqz sonra mı açıklanır
-
@kalpkalpkalp Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı içinde söyledi:
@ataş İdari Memurluk için puan 86 civarı imiş. Uzman Yardımcılığı içinse henüz yeterli başvuru olmamış.
Merhabalar, basvurumu yeni yaptim uzman yardimciligi icin 86 puanla. Guncel bir bilginiz var mi acaba uzman yrd. basvurulari hakkinda?
-
@eemlokman Hayır malesef.
@ataş 12 aralık demişler sanırım. Erkene almazlar bence.
-
@kalpkalpkalp Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı içinde söyledi:
@eemlokman Hayır malesef.
Anladim. Daha once uzman yrd. pozisyonu icin yeterli basvuru yok yazmissiniz, eger yirmi kisilik liste hazirlayamayacak kadar az sayida basvuru olursa farkli bir prosedur var mi ve benim bu puanla listeye girme ihtimalim yuksek midir dusuk mudur bilgi verebilirseniz sevinirim.
-
12 Aralığa kadar açıklanacak demiş mülakat listeleri. Mülakatın hangi tarihte olacağı kesin mi acaba, şehirdışından gelecekler için mevcut iş yerinden izin alma prosedürü malum
-
@kalpkalpkalp hocam son puanlar hakkinda bilgi verebilir misiniz ?