2018 Kaymakamlık Sınavı
-
arkadaşlar içişlerinin performans hedeflerinde 100 kişilik kadro vermiş ancak 2017 de ilanı verilen sınavın atamaları 2018 de olacak bu atamalar 2018'deki performans hedeflerine mi dahil olacak yoksa ilan edildigi yıl olan 2017'ye ait atamalar mı olacak ?
-
Arkadaşlar yeni başlayan biri en geç ne zaman bitirmeli konuları sizce sınav mart ortasında olacaksa olacaksa
-
@kemoenes Şimdi gördüm onu. Yakışıksız ve saygısızca bir ifade olmuş. Bu zamana kadar senin de hiç polemiğe girdiğini, saygısızlık yaptığını görmedim. Bu yüzden verdiğin tepkide haklısın kardeşim.Polemik çıkmadan ortamı yumuşatmak istedim ama bu sözleren sonra diyebileceğim bir şey yok. Bu da bu başlıktaki ilk ve son gerilim olur inşallah.
-
@25torsteinn ilan çıktığı tarihe işlenir, yeni performans beklenmeli, ocak sonu şubat başı gibi yenilenecek performans onda ne yazacağı önmli
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes Şimdi gördüm onu. Yakışıksız ve saygısızca bir ifade olmuş. Bu zamana kadar senin de hiç polemiğe girdiğini, saygısızlık yaptığını görmedim. Bu yüzden verdiğin tepkide haklısın kardeşim.Polemik çıkmadan ortamı yumuşatmak istedim ama bu sözleren sonra diyebileceğim bir şey yok. Bu da bu başlıktaki ilk ve son gerilim olur inşallah.
Senin niyetinden hiç şüphe etmedim kardeşim. Ne dersen başım üstüne. Burada kimse kimseye saygısızlık yapamaz. Buna hakkı da yok. Yanlış anlaşılma olursa da kendi adma gereken cevabı veririrm. Ama tabii karsuda bunu anlayabilecek kişinin varlığı önemli. Kus @refik-soydam hocam sonuna kadar haklısın ancak kişi duracağı yeri konuşacağı kelimeyi bilmesi gerekir. Hele hele bu seviyelerde hakikaten bana komik geliyor.
-
Arkadaşlar bi WhatsApp grubu davetinde bulunabilecek var mı?
-
kitap sitelerinde mevcut kitaplar dışında ankara'da kaymakamlık ile ilgili not bulunduran kırtasiye,kitapçı fotokopici vs. bilen var mı aranızda paylaşırsanız çok makbule geçer teşekkürler..
-
@garam whatsap grubu işi bana da çok mantıklı geldi kardeşim. hızlı ve pratik olmsı açısından. malum zamanımız az.
-
@mirza aynen görünen o ki bir grup yok. Oluştursak mı?
-
@25torsteinn Merhaba arkadaşım, elimde 2017 kaymakamlık kaynaklarından derlediğim yaklaşık 10 kitaplık çalışma fasikülü ve çözülmemiş kaynaklar var. kargo parasını ödeyerek onları benden alabilirsin.Mart ayına kadar işini epey kolaylaştırırlar.Hiçbir ücret istemiyorum,adresini göndermen yeterli.Özel cep telefonunu erincaliberber@hotmail.com adresine atarsan,görüşebiliriz de.İyi akşamlar kolay gelsin.
-
@y-kaymakamı hocam özelden mesaj attım
-
@garam bence oluşturalım hocam fena olmaz
-
İl göçü gördükten sonra bu sınavı da seneye sarkıtırlar.Yazdım buraya,açıp açıp okuyun !
-
@kuzeyege iki gün sonra seneye oluyor,
biz de seneye mart 2018 de bekliyoruz zaten, sen hangi seneyi diyon kardeşim -
Bende bu Goc sınavını duyurusundan sonra sınav icin kuşkularım arttı motivasyonum dağıldı. İçişleri bakanlığının ne yapacağı belli olmaz
-
@OseneBuSene henüz paylaşmadın kardeşim bizimle
-
arkadaşlar merhaba herkese, biliyorsunuz piyasadaki kitaplarda soru tarzı olarak sınavda çıkanlara yakın soruların olduğu kitap pek yok. o yüzden herkes kendi beklediği şekilde veya kitapta görüp 'iyi soruymuş' dediği sorulardan (sınav soruları aşağı yukarı belli, tek veya iki kelimelik cevaplar) ve yüzdelik dağılıma uygun biçimde birer deneme hazırlasa toplamda en az 20 25 özgün ve kaliteli denememiz olur diye düşünüyorum, ne dersiniz?
-
Arkadaşlar merhaba, geç kaldım biliyorum ama annem rahatsızlandi bende giremedim bir süre. Bahsettiğim kitap reşit gürbüz hocanın kitabında köy sandığı geçiyor.kitabi ben toplamda 3 sefer bitirdim ha gerekli mi bence değil. uzun bir anlatımi var tavsiyemi sorarsanız a kadro kitabı çıkacak bir haftaya .ben onu tavsiye ediyorum
-
@karax, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
arkadaşlar merhaba herkese, biliyorsunuz piyasadaki kitaplarda soru tarzı olarak sınavda çıkanlara yakın soruların olduğu kitap pek yok. o yüzden herkes kendi beklediği şekilde veya kitapta görüp 'iyi soruymuş' dediği sorulardan (sınav soruları aşağı yukarı belli, tek veya iki kelimelik cevaplar) ve yüzdelik dağılıma uygun biçimde birer deneme hazırlasa toplamda en az 20 25 özgün ve kaliteli denememiz olur diye düşünüyorum, ne dersiniz?
hocam iyi fikir ancak dropbox gurubunu bunu düşünerek kurduk. Ben inanıyorum güzel bir havuz oluşturacağız. Arkadaşlarımız soruları hazırladığı zaman dediğiniz gibi yapıp deneme oluşturabiliriz
-
@osenebusene, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar merhaba, geç kaldım biliyorum ama annem rahatsızlandi bende giremedim bir süre. Bahsettiğim kitap reşit gürbüz hocanın kitabında köy sandığı geçiyor.kitabi ben toplamda 3 sefer bitirdim ha gerekli mi bence değil. uzun bir anlatımi var tavsiyemi sorarsanız a kadro kitabı çıkacak bir haftaya .ben onu tavsiye ediyorum
estağfurullah hocam çok geçmiş olsun, acil şifalar...Evet o kitap uzun ve anlatımı sıkıcı geliyor bana. A kadro insan haklarını güncellemiş ve tarih de eklenmiş şekilde çıkacak.