Galatasaray Kaç Puan Toplar
-
@antimülakat yok onu biliyorum skorun üstüne yatsak gol yer miyiz onu soruyorum. Şimdi 2 gol yeyip şampiyonluğu vermeyelim
-
@agor yok hocam. Maçta ciddi adam adama oynuyoruz. Muslera'da her zamanki gibi müthiş oynuyor. Bu iş bitti diyebiliriz. Çok şükür diyorum!
-
Selçuk Şahin'in yine yanlış bir hareket yapmasından endişe ediyorum. Şu an Göztepe'de oynuyor, maç sonunda Fenerbahçe şampiyon oldu diye sevinmesinden endişe ediyorum
-
@antimülakat iyi o halde şimdiden tebrik edelim tüm Galatasaray taraftarını. Şu tüpçü ve Aziz Yıldırım'dan da kurtulursa Türk futbolu belki biraz daha heyecan yakalarız.
-
Bu sene de her sene ki gibi yaşanan bir sürü çirkin olay oldu, 10 dakikada bir değişiklik olmazsa şampiyon belirlemede olabilecek çirkinlikler doğal bir biçimde önlenmiş olacak. Yalnız beni ayrıca üzen Osmanlıspor'u çok sevmesem de aynı sene içinde iki Ankara takımının küme düşmesi oldu onun yerine bir Ankara takımı geldi fakat taraftar topluluğu yine yeni olaylara gebe Ankaragücü'nün de. Umuyorum ki Gençlerbirliği bir an önce ait olduğu yere döner, Osmanlıspor da döner ve Ankaragücü taraftarı da biraz daha sağduyulu davranabilir. Bunlar umutlarımız
-
Inanilir gibi degil l moskova-porto-schalke-galatasaray ️
-
bu gs nasıl ballı bi takım garibim bjk geçen sene gruptan 14 puanla namağlup çıktı bayernle eşleşmişti. gs en son gruptan çıktığında da şalkeyle eşleşmişti, gs bu gruptan da çıkar
-
@hoffafd geçen sene BJK'ın grubuda bu ayardaydı hocam. Yoksa 14 puan toplayamayacağını Bayern karşısında gösterdi.
-
Lokomotif moskovanın 1.torbada olmasına cok şaşırdım.Gs bu gruptan cıkacaksa porto maçlarından puan alması lazım.
-
@antimülakat hocam bayern karşına türkiyeden all star 11 yapıp çıksan yine 5lik olursun kaldiki 10. dakikada vida atılmıştı. bayern çok başka bi seviye
-
@hoffafd hayır şunu demek istiyorum, BJK ın grubunda Bayern gibi Real Madrid gibi bir takım olmadığından 14 puan topladı. Sonuçta Şampiyonlar Ligi'nde bu takımlardan birinin grubunda olma ihtimali yüksek. Geçen sene BJK'a bu sene GS'a güzel kıyak oldu.
-
@antimülakat evet bu konuda haklısın dengeli bi grupta 14 puan geldi inşallah gs fener bjk hatta akhisar gruplarından çıkarlar bu sene.
-
İzleyince daha çok emin oldum şampiyon yine galatasaray.
-
Özlediğimiz Nevizade Geceleri başladı.
Ne efendilik deyip her şeyi yapanlar anlar,
Ne de şampiyonlar liginde 0 (sıfır) çekenler.
3-0 böyle devam! -
3 mü o? Hem de Şampiyonlar Ligi'nde. Bize pes 'te yaptıklarımızı reelde yaşama fırsatı veren tek takım: Galatasaray
-
Gs grubu bjk nin grubundan daha kolay
-
çocukluk aşkımsın ,ilk göz ağrımsın ,Hayatın anlamı GALATASARAY:))))))))))))
-
@jakuppp o gruba bjk düşse kıyametler kopardı. Tinerciler yine ballısınız şimdi sizin goy goyunuza maruz kalacağız falan diye ne kadar ikinci lig takımı varsa doldurmuşlar gruba.
-
Terim'in elinde Maicon yerine Pepe,Belhanda yerine Talisca,Eren yerine de Aboubakar olsaydı olacakları tahmin edemiyorum
-
@kartel06 "Futbol asla sadece futbol değildir."