2017 Eximbank uzman yardımcısı ve müfettiş ilanı
-
@newmülkiye evet kpss kurtarmış bi çok kişiyi. Gelecek sene girecekler için bi fikir olur
-
Bugün mulakatlar bıtıyodu galıba ne zaman acıklanır fikrı olan var mı?
-
yarın son günü mülakatın, ordaki kişi hepsi bittikten sonra toplu değerlendirme yapıldıktan sonra açıklanacak demişti, yine bir hafta on gün kadar sürer diye düşünüyorum
-
@cesa daha önceki yıllarda 5 gün sürmüş açıklamaları. Pazartesi ya da salı günü açıklarlar mı acaba?
Ayrıca, kazananların hangi departmanlarda çalışacağı nasıl belirlenecek sizce? Sonuçlar açıklandığında onu da öğrenecek miyiz yoksa eğitim sürecinden sonra mı dersiniz?
-
@ozanoz mülakatta size de muhasebede çalışır mısınız, hangi departmanda çalışmak istersiniz kendinizi en iyi ifade edersiniz diye sorulmuş muydu?
-
@ozge2 hangi bölümü istediğimi sordular ama bana şurada çalışır mısın diye sormadılar. Sadece neden bankacılık ve neden şu şu bölümler üzerine konuştuk.
-
@ozanoz bu yıl o kadar erken olmayabilir hocam malum durumlar dolayısıyla güvenlik soruşturmaları aylar sürüyor. Eğer açıklayıp sonra güvenlik soruşturması yaparsa ya da hiç güvenlik soruşturması yapmıyorsa o zaman önümüzde ki hafta içi olabilir
-
@jbsay umarım uzun sürmez o kadar
-
hala ses yok açıklanma süresi ile ilgili bilgisi olan var mı
-
Sanırım güvenlik soruşturması yapılcak ilk ondan sonra açıklıcaklar.beklicez bi ay bibucuk ay
-
@montekristokontu güvenlik soruşturması yapılacaksa en az 3 ayı gözden çıkartmak lazım şuan inanılmaz yoğunluk var ve çok uzun sürüyor güvenlik soruşturmaları.
-
Arayıp soran var mı?
-
haber alan var mı arkadaşlar?
-
@ozge2 siteyi takip edin diyorlar.
-
aciklandi
-
Kazanan arkadaşlara tebrikler.
Burayı kazanan arkadaşlardan hazine uzman yrd sınavına başvuran ve sınava girmeyi düşünmeyen arkadaşlar başvurusunu geri çekerse çok makbule geçer. Yok ben illa hazine istiyorum diyene de sınavda başarılar tabii :))
Kazanan arkadaşlara tekrar tebrikler, iş hayatınızda başarılar.NOT: Hazine Müst. İletişim: ( 0 312 ) 204 61 10
( 0 312 ) 204 64 69 -
kazanan arkadaşları tebrik ederim,diğerleri için de daha iyisi olur umarım.Maaşlar hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?arayıp sorulur mu ki
-
ben de kazanan herkesi tebrik ediyorum, hepimiz için hayırlı olsun. Evrakları 4üne kadar teslim etmemiz gerekiyomuş, tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu istenmiş ankara'da bir günde en kolay hangi hastaneden alabiliriz bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
-
Hayır onlarca uzmanı açıklıyosun.aynı tarihte ilana çıktıgın aynı tarihlerde sınav ve mülakat yaptıgın 1 banka 1 BT müfettişini niye açıklamıyosun.Burnuma kötü kokular gelmiyo değil de hadi yine kimsenin günahını almıyum.
-
hepinize hayirli olsun aranizda istanbul guy asil olupda feragat edecek olan varsa yazabilirmi