BOTAŞ İşçi Alımı 2017
-
@küçükarabalık hocam sadece kimlik ve diplomanın aslı eğer basvurduğunuz pozisyonda extra bişey istenmiyorsa ehliyet gibi
-
@themis19 Çok teşekkür ederim.
-
Süreç baya uzayacak derken aslında beklediğimizden daha hızlı işledi. Mülakat sonuçları da fazla uzamadan açıklanır mı dersiniz? Mesela yıl bitmeden önce 3 iş günü daha var ya da yeni yılın ilk haftası. Önceki yıllarda mülakatların bittiği gün açıklandığı olmuş.
-
Arkadaşlar mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair Kurumu arayan soran bilgi alan var mı ?
-
@boşluk hocam memurlar nette bugün aradığını söyleyen arkadaşlar vardı sonuçlar belli makamlardan imza bekleniyor siteyi takip edin gibi birşeyler söylemişler
-
@sınavzede teşekkür ederim hocam sağolun. Bekleyeceğiz artık.
-
Vazgeçtiler galiba
-
Açıklanmış arkadaşlar
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun güzel bir kurum, çalışma şartları oldukça iyi.
-
@aliveli burada çalışacak olan uzman yardımcılarının havuz hakkı var mı diye merak ediyorum. Biliyor musunuz?
-
@twoof havuz hakkı nedir?
-
@burcuburcu özelleştirilmesi durumunda uzman yardımcıları ya da uzmanlar başka bir kamu kuruluşuna nakil olabiliyor mu ve nakil olana kadar da maaş devam ediyor mu yani
-
@twoof Bildiğim kadarıyla oluyor ama düz memur olarak geçiş yapabiliyosunuz uzman olarak değilde
-
bildiğim kadarıyla uzman ve uzman yardımcıları kapsam dışı işçi statüsünde gözüküyor. Yani olası bir özelleştirme durumunda işten çıkarılması ve maaşının düşürülmesi söz konusu değil. Ancak zammının durdurulması yahut bazı özlük haklarının kaldırılması söz konusu olabilir diye biliyorum.
-
@twoof işçi statüsünde çalıştıkları için çalışanların havuz hakkı mevcut değil.
-
@aliveli yani özelleşmesi durumunda nakil hakkı yok ve işten çıkartılabilir mi
-
@themis19 çıkarılabilir mesleki güvence yok o yüzden maaşlar daha iyi düzeyde zaten.
-
@aliveli Peki sizce sgk denetmenlik mi botaş uzmanlık mı
-
@themis19 botaş özelleştirme kapsamında mı tam hatırlayamıyorum, değilse kesinlikle botaş. Sgk denetmenleri hakettiğinin çok altında kazanıyor.
-
@themis19 hangi ili kazandınız hocam