T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@commadore hocam posta ile yazıyor mailde zaten, sorun tabi ama şimdiye kadar hiç duymadım. Bence başkası da sorsun (size güvenirim ama başka belge mi ki anlaşılan).
En alttaki Nüfus onaylama kısmı hariç (onlar dolduracak) sizinkinden farklı cevap bende
-
Eğer gidilmeyecekse ve bana verilen bilgiyi yanlış anladıysam benim için de iyi olur Ankara'ya yol masrafım olmaz ama net konuşuldu.
-
@commadore hocam ben az önce sordum. öyle bir şey yok dediler ki olması çok mantıksız olurdu. el yazısı ya da bilgisayardan çıktı alıp imzalarsanız da olur dediler.
-
@commadore hocam bir memur alımı vardır, başka belgedir. Ben de sordum yanıt üstteki gibi bilgisayar içermekte idi. Arayın hocam bir daha isterseniz, masrafa gerek yok.
-
29/12/2017 tarihi mesai bitimine kadar Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim ve Sınav Şubesine (21.Kat-2111 nolu oda) elden veya posta yoluyla (Ekonomi Bakanlığı-Personel Dairesi Başkanlığı- Eğitim ve Sınav Şubesi Söğütözü Mah. 2176. Sokak No:63 06530 Çankaya/ANKARA) getirmeleri gerekmektedir.
Haftaya Cuma...
-
Şimdi konuştum, yani isterseniz gelin zorunluluk yok tabii ki dendi. Kargoyla da başvuru alınıyor. Alakanız için teşekkürler. İyi çalışmalar.
-
Arkadaslar gonderilen arsiv sorusurmasi belgesinin ciktisini alamadim cunku 4 sayfa halinde ve yarim yarim cikiyor aranizda duzenleyebilen birisi varsa bana gonderebilir mi ?
-
@melisapırlanta Dosya zaten excel dosyası ve tek sayfa. excel üzerinden doldurun formu ve öyle deneyin. tek sayfa çıkacaktır.
-
@armindo peki deneyecegim insalalh olur tesekkurler
-
Selam arkadaşlar. Bu el yazısıyla istenen özgeçmişe referans cep no vb şeyler ekliyor muyuz bilgisi olan aydınlatabilir mi
-
itiraz edenler sonuçların ne zaman alınacağını biliyor mu?
-
arkadaşlar mülakat tarihiyle ilgili tahmin ya da duyumu olan var mı ?
-
@audit hocam ben guvenlik soruşturması belgelerini verirken sordum, en kisa zamanda yapmak istiyoruz mülakatı dediler. Guvenlik sorusturmalarina mulakattan once baslamalari aklima spk surecini getirmisti ama en kisa zamanda yapicaz demeleri biraz rahatlatti. Umarim kisa surede yapılır
-
@armindo en kisa dedikleri 1 ay icindedir insallah
-
ben de belgeleri verirken sormuştum. güvenlik soruşturması sonucunu beklemeyeceğiz dediler. armindo'nun dediği gibi "en kısa zamanda yapacağız. 10 gün öncesinden haberiniz olur" dediler
-
@melisapırlanta umarim. Uzamasi sıkıntılı olur.
-
Bu arada mulakatta ingilizce bölüm olup olmadığı konusu belli mi? Daha önce mülakata girenlerden böyle bir tecrübe aktarıldı mi ?
-
@audit sanırım zarf çekmeli olacak. bu zarflardan ingilizce soru çıkmayacak ama mülakat esnasında komisyondan ingilizce soru gelebilirmiş diye okudum. ne kadar doğru bilmiyorum hocam.
-
bence kesinlikle ingilizce bir soru olacaktır. sonuç olarak dış ticaret uzman yardımcılığı ve iş yurtdışı ile yakın bağlantılı. en azından orta seviye ya da biraz daha üstü bir speaking gerekli.
-
Geri dönüşler için sagolun. Benim de tahminim, ingilizce soruların yoruma dayalı uzun cevaplardan ziyade sorulan soruyu anlama ve kısa cevapla geçiştirilebilecek şekilde olacağı yönünde. Hayırlısı bakalim.