10.000 Özel Harekat Polisi alımı için Kılavuz Yayımlandı | İşte Detaylar...
-
10.000 Özel Harekat Polisi alımı için Kılavuz Yayımlandı | İşte Detaylar...
ÖZEL HAREKAT BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE 19.DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZLERİNE ALINACAK ADAYLAR İÇİN BAŞVURU, SEÇME ve DEĞERLENDİRME SINAVI KILAVUZU
ANKARA-2016
DİKKAT: BU KILAVUZU OKUMADAN BAŞVURU İŞLEMİNİZİ YAPMAYINIZ.(Tüm adayların bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okumaları ve belirtilen açıklamalara göre hareket etmeleri adayların yararına olacaktır.)
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Santral : (312) 462 86 49 – (505) 318 85 00
PMYO ve POMEM Şube Müdürlüğü :(0312) 462 87 16
Faks : (0312) 462 87 29
Adres : Polis Akademisi Başkanlığı PMYO ve
POMEM Şube Müdürlüğü PK:06834
Gölbaşı/ANKARAÖZEL HAREKAT BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE 19.DÖNEM POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZLERİNE ALINACAK ADAYLAR İÇİN GENEL BİLGİLER
19.Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerine, Özel harekat birimlerinde polis memuru olarak yetiştirilmek üzere 10.000 (on bin) erkek aday asıl olarak alınacaktır.
Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malullerinin eş veya çocukları, o yıl belirlenen kontenjanın dışında tutulurlar.
POMEM’deki eğitim-öğretimi başarı ile tamamlayan öğrencilere Mesleki Eğitim Sertifikası verilir.
POMEM öğrencilerinin aday memur olarak atanmaları için öğrenim süresini başarıyla tamamlamaları ve eğitim sonunda yapılacak eğitim sonu sınavında başarılı olmaları şarttır.
UYARI:19.Dönem olarak Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere POMEM’lere alınacak adaylar için hazırlanan bu kılavuzda belirtilen şartlarda herhangi bir değişiklik olması durumunda konu Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası adresinden duyurulacaktır.
-
451 pomem yedek sira gelirmi pohe basvurayimmi
-
75 TL olarak belirtilen sınav başvuru ücreti, başvurmayı düşünen tüm adaylar tarafından 14 Kasım 2016 mesai saati bitimi olan 17.00' a kadar yatırılmak zorundadır.