gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
-
@antimülakat, içinde söyledi: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
@sr bundan sonra bir süre alınmayacak diye söylenmiş, kesin bir şey söylemeyeyim.
İyice ofsayt Osman'a döndük biz de neyi hedeflesek bi sıkıntı çıkıyor
-
Kaçla kapatır acaba memurluk ve raportörlük ?
-
@deulukiz 82 civarı diye bekliyorum.
-
Muhafaza 76 ile kapar gibi
-
@antimülakat hocam merhaba tuketici halem heyeti raportorlugu ve gumruk memuru kiyaslamasini yapabilir misiniz her acidan.maas yapilan is yogunlugu vs
-
@isltme_isltme, içinde söyledi: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
@burcin_oz ben bu durumu bilmiyordum. Öyle ise çok iyi. Mülakat sonucu belli olduktan sonr eş durumu hakkında beyanda mi bulunuyoruz.
Aynen mülakatttan sonra istenilen evraklarda evliler için eş durumu dilekçesi ve eşinin hizmet dökümünü istiyorlar. Ben son alımda o şekilde eşimin yanına atandım.
-
@antimülakat, içinde söyledi: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
@deulukiz 82 civarı diye bekliyorum.
Çok iyimser değilmi ben 82.5 ile nereyı yazayım muhafaza dışında
-
@limonata puanlara baya düştü. Merkezi alımlarda 83'leri gören yerler oldu. Puanınız kritik tercihinizi etkilemek istemem ama diğerleri de puan olarak gelir diye düşünüyorum.
-
86 puanım var memurluk için başvurmayı düşünüyorum merkezi atama için herhangi bir sıkıntı teşkil eder mi ? Uluslararası ilişkiler mezunuyum merkezi atamada atanabilirmiyim bu puanla bilgilendirirseniz sevinirim
-
@Antimülakat hocam 83.9 a muhafaza dışındakilerin gelme durumu nasıl sizce?
-
@rlg bence var ama hangisi bunun kararı bende değil
-
@antimülakat
Tşkler daha karar vermedim hangisi daha iyi bilmiyorum hayırlısı. -
@rlg hocam bu muhafazayi niye kimse tercih etmiyor anlamadim.Gümrükte maaşı muayene ile birlikte en iyi olan memurluk.
-
@ertuğrulbey
Gece nöbetlerinden dolayı istemedim ben. -
@rlg gece nöbetleri tehlikeli mi oluyor.Kardeşim bu nasil bölüm Pöh gibi.
-
@ertuğrulbey hocam gümrük muhafaza mesleki olarak muayene memurluğundan çok farklı. Kariyer açısından ve yapılan iş açısından. Bir nevi gümrük polisi olarak düşünebilirsiniz.
-
@teklif-eğrisi @Antimülakat hocam size zahmet su soruma da baksaniz
-
@teklif-eğrisi memurlukta rotasyon var. tüketici hakem heyetinde yok.
Memurlukta maaş-mesai ve yolluk var. tüketici hakem heyetinde maaş var.
Memurlukta gümrük müdürlüklerinde veya genel müdürlüklerde çalışırsın. tüketici hakem heyetinde il ticaret müdürlüklerinde
Memurlukta Türkiye'nin her yerinde çalışırsın, tüketici hakem heyetinde belirli iller dışında çalışmazsın. -
@burcin_oz Ne mutlu size. Darısı başımıza insallah
-
@ertuğrulbey ben Hatay Cilvegözünde muhafaza memuruyum. Kağıt üstünde en tehlikeli yerlerden birisi ama 2.5 ay oldu baslayali bir tehlike görmedim. Bulunduğunuz yere göre herşey değişir