2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Arkadaşlar evraklar neden geçiktiği ile ilgili sordum soruşturdum aldığım cevap şu oldu kurumun yetiştirmesi gereken işler varmış yeterlilik ve müdürlük sınavı gibi o yuzden dolayı gecikmiş sıkışık bir döneme gelmiş.
-
@miltonfriedman ne zaman bizimle ilgilenmeyi düşünüyolarmış hocam onu da sorsaydınız:)
-
@miltonfriedman Cevap çok manasız geldi bana
Çünkü güvenlik soruşturmasını GİB değil, bizzat kazandığımız vergi dairesi başkanlıkları, müdürlükleri ve defterdarlıklar yapacak. -
@zeljkobra arkadason bahsettgi anladigim kadariyla GiB' in yaziyi henuz mudurluklerr baskanliklara gondermeme nedenleri. Geciktiren durum Gib' in henuz yaziyi gondermemiş olmasi. Gib yollayacak ki baskanliklar ilanda bulunabilsin.
-
@zeljkobra, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Geçenlerde Süleyman Soylu; Güvenlik soruşturması hususunda yeni bir sisteme geçildiğini ve bu şekilde güvenlik soruşturması tamamlanan 12500 sağlık personelinin atamasının yapıldığını söylemişti. Bi doktor arkadaşımdan biliyorum onun ki 1 hafta 10 gün sürmüştü..
Belki bizim süreç de kısalmıştır. Evrak tesliminden sonra, beklentilerden önce bir sürede başlayabiliriz.
Bizimde inşallah öyle olur bu arada sayın bakanın bahsettiği yeni sistem nasıl acaba inşallah en geç 1 aya biter de biranönce göreve başlarız -
@by123 Aynen hocam
-
Arkadaşlar Van ılını kazananlar burda mı yaw
-
Ben Vani kazandım. Buyrun.
-
@msş burda
-
@maradona tebrık ederım:)
-
@özvan tebrık ederım
-
Merkez mi Erciş mi arkadaşlar
-
Teşekkürler bende sizi tebrik ederim. Merkez
-
@msş sağol kardeşim. Merkez
-
Antep whatsapp grubu var mı?
-
@ferideugur var numaranızı mesajla gönderin gruba ekleyim sizi
-
Hatay kazanan arkadaşlarım biri bana ulaşabilir mi
-
Merhaba arkadaşlar kazanan herkese hayırlı olsun . Ben Mardin i kazandım şu WhatsApp grubuna beni de kaydedermisiniz rica etsem biraz uzağım bu konulara da biri sevabına dönerse numaramı yazayım . Bu arada Mardin Grubu da varsa ayrıntılı ona da katılmak isterim
-
Urfayı kazananlar için herhangi bir grup varmı
-
Afyon guy kazanan arkadaşlar yok mu