2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@deepblue daktilo veya bilgisayar diyor hocam aciklamada
-
@cag317 evet
-
Kimliklr konusunda çipliler icin değil mi? Eskisinide getirsin maddesi olan arkadaşlar? 10 sene onceki kimligi nasil bulabiliriz ki? Ben çïpli değosiklik olarak okudum o maddeyi yaniliyor muyum?
*Mal bildirim formu sadece kendimiz icin gecerli arkadaslar.- arsiv ve mal bildirim formunun aciklama maddelerine bakarak dolduracagiz bu kisimda önemli
- Erken goturmenin bir faydasi yok diye biliyorum hepsi toplu gonderilecek sorusturmaya diye biliyorum fakat tam ögrenip bunu tekrar yazacağim
-
@gkhann aynen doğrudur. defterdarlık sitesi
-
@honesty evet
-
Bız mal bildirim formu,güvenlik araştırması ve arşiv araştırması formunu pc üzerinden mi dolduracağız yoksa el yazısıyla mı? Bilen var mı?
-
@by123 şu an yeni çipli kimliğe sahip olanlar hem çipli kimliklerini hem de eski kimliklerini ve fotokopilerini getirmelerini istemişler
-
desenize belge teslimi için yaklasık 3 aylık süre veriliyor.peki bu her ilin süre araliği farklı mı olacak acaba mesela istanbul 1 aralık son ancak gec acıklayan iller o zaman aralığın ortasını bile bulamaz mı.
-
pardon 3 haftalık diycektim
-
@yalovalı daktilo veya bilgisayar diyor bilgisayarla dodurup cikti alip foto yapstircaksiniz. Aciklamada bu sekilde yaziyor
-
@yalovalı bende oyle anladim okudugumda. Ama arkadaslar kayip faln deyince yanlis mi anladim diye dusundum.
-
@by123 hocam dogru da benim elimde eski kimligim yok maalesef o yuzden sordum ne yapmak lazim diye.
-
@guycucekocu ya cipli kimlikleri yani yeni kimlikleri zaten nufus almiyo mu hocam neden istediler anlayamadim..ben mi yanlis biliyorum yoksa
-
@by123 yazilar toplu gidiyor arkadas teyit ettim, erken gitmenin sorusturma erken baslar gbi bir anlami yokmus yani.
-
@by123 hocam çipli kimligi veriyorlar ancak eski kimlikte bizde kalıyor. Yani eskisi gibi alıp imha etmiyorlar.
Yarın insan kaynaklarini aricam sorucam . Nüfustan bilgilere ulasılabilir diye dusunuyorum. Insallah sıkıntı olmaz -
Bende eski kimlik yok. Adam yırt at dedi eskisini. Arrık kimliğin bu dedi. Kafam almıyor yani. Adı üstüne eski kimlik değil mi. Nasol bulcaz. Bulamayınca ne olacak
-
@kürşad-atilla hic aklima gelmezdi boyle olacagi
-
Ne yani şimdi eskisi yok ne yapcaz. Bunu düşünmeleri lazım. Yenii kimliğe güvenmiyorsak. Atmayın diye anons edin. Ya da güvenine yeni kimlikler verilmeye başlansın. Şimdi ne olacak.. Bilen öğrenen olursa yardımcı olsun lütfen
-
@kürşad-atilla sıkmayin caniniz hocam yarin baskanligi arayip bilgi alin durumunuzu izah edin muhakkak yol gosterirler bu konuda
-
Arkadaslar lisede normal 4 yil okuyonlar lise diplomasini verecek mi liseden 2012 cikisliyim ona gore uniye gidip diplomayi alayim diyorum