2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@1903bjk biz sizi iyi biliriz hocam kendimiz için ne kadar sevindiysek sizin için de bir o kadar üzüldük Allah biliyor, inşallah daha iyi kapılar açılacak size, keşke herkes sizin gibi düşünse mağduriyetler hususunda, maalesef art niyetli kişilerde var bu hususu kaşıyan ve bizler de halihazırda sevincimizi daha tam yaşayamamışken ihtimal vermediğim bir hususun(iptal) ortaya çıkması bile bizleri gerebiliyor.
-
@1903bjk hocam biz sizi cok iyi biliyoruz ne kadar yuksek puanlarinizin oldugunu da . Siz bile o puanlarla elenmenize ragmen asli cizginizden cikmadiniz. Keske herkes sizin gosterdiginiz anlayis ve saygiyi gosterebilse.ilk gunden beri dua ettigim insanlardan birisiniz bu forumda .ben inaniyorum ve de cani gonulden diliyorum rabbim size daha guzel yerler nasip etsin .sevgilerle ..
-
@1903bjk insaAllah en güzel yerlere gelin lakin bu tavrın aynısı size yapılsa ne derdinjz
-
@izmitli41
Ben dogru olmadigini dile getirirdim fakat asla ve asla butun sinavlara basvurcam ama gitmicem onlarin uzuntulerini uzaktan izlicem demezdim.Cok korkunc bi dusunce tarzi.Saskinlik icinde okudum.Insallah sinirle soylenen seylerdir aksi takdirde durum cok vahim. -
-
@1903bjk o ne kadr yanlis bir dusnce ise kazanamayanlarin yaptigi sylrde ayni sekilde yanlis.kimsenin oyle bsey yapacaginida dusnmuyrm ben.
-
@1903bjk hocam ben kimsenin üzüntüsünü uzaktan izlicem demedim karistiriyorsunuz. Ayrıca şartı da söyledim bu süreç askıda kalırsa dedim. Elinizi vicdanınıza koyun yorumlayın sureci. Ben grupta konusulanlarida görüyorum. O kadar saçma sapan ithamlar varki. Iptal ettirelim modunda herkes
-
He ayrıca Allah korkusu olan insanlarız şükür kimsenin ekmegi ile oynamadik oynamayiz. Ama bana saygı gostermeyene kusura bakmasın bende göstermem. Ben sevinmedim bile yeminle sevinmedim o kadar üzülen arkdasim varken buruk oldu herşey. Ama biz bunları düşünürken millet neyin derdinde.
-
@1903bjk kotu niyetli olmayanlari tenzih ediyorum ama suanda mulakati gecemeyip de adeta etrafa zehir kusan ve amaci asla hak aramak olmayan tipler var. ve bu tipler insanlıktan anlamiyor.
bu kadar insani huzursuz etmeye haklari yok.
guy kazanan arkadaslar asla calismayi birakmayin, bugun itibari ile derslere tekrar başlıyorum ben.
-
byler laf dalasi yapmak kimseye bir sey kazandirmaz.
-
@mmrtz yok üstadım laf dalaşı neden yapalım şükür medeni insanlarız. Lakin bu mesnetsiz iddialar adamı sıkıyor. Önceden gecesine açıklanıyordu zaten listeler belli denildi. 1 hafta da açıklandı yok listeler değişti denildi. Allahtan korkun sgk 6 ayda açıkladı ya
-
@mmrtz
Tamam o zaman yanlisa yanlisla cevap verelim ortalik iyice kizissin herkes kirsin incitsin birbirini.Bu mudur?
Birbirimizi sakinlestirip olmasi gereken seyi soylemek yerine yangina korukle gidiyoruz skinti burda.
Ben de elendim ama ben iptali savunmuyorum tam tersi magduriyet dogar diyorum.Ki benim suan icim yaniyo elendim.Ben bunu yapabiliyosam siz de bu tarz soylemlere karsi tepki verebilirsiniz diye dusunuyorum. -
haklisn kardesm anliyrm seni.Mantiksiz iddaalar ve can sikiyor ama bsey anlatamassn. ben cok mulakattan elendm hep boylr olur mulakat sonrasi.ptt alimi ile guy alimi iliskilerdiyrlar kararlarn alakasi yok oyuzden tartsmanin manasi yok
-
@1903bjk krds ben kazanan larn tavrini savunmuyrm okumuyormusn yazdiklarimi ama bu ortamda normal ama dogru degil.iki tarafta yanlis yapiyor ben kac kere canim yandi biliyormisun sen simdi kazandm gene yaniyor.
-
allh herkeze sabir versin tartismanin manasi yok.
-
@mrs-keynes Bende artık kitabı falan ihtiyacı olanlara teslim edip önüne bakmak istiyordum ama bir kaç şeyi okuduktan sonra ne yalan söyleyeyim çok gaza geldim. Sistemi daha önceden bilmiyorlarmış gibi davranıyor herkes. Mülakat yenilense ve HAKKIMLA girdiğim yere bu sefer giremezsem benim HAKKIMI kim ödeyecek? Referansı sağlam olanlar yine girecek zaten olan kimsesizlere olacak! Herkes kendine müslüman şu ülkede. Benim HAKKIMI kimse yiyemez kardeşim yedirmem! Bizde hakkımızı arayalım ne yapmamız gerekiyorsa yapalım!
-
@mmrtz
Küçük bi düzeltmeden sonra gidiyorum.Çünkü tüm yazdıklarımın boşa gittiğini hissediyorum."Herkez " değil " Herkes"
Selametle. -
Ozguvensiz insanlar yuzunden surecin geldigi noktaya bak. Kazanmanin da kazanamamin da su durumda gecerli hicbir sebebi olamaz. Sen heycan yapmissindir 3 soruya dogru cevap verdin diye kazanmaliydim hakkkim yendi diye dusunemezsin senin dogru cevap verdgini dusundgun 3 soruya ben de kazanan diger arkadaslarda dogru cevap vermistir verebilecek kapasitededir zaten. Cuma gunu ziraat uzmanlik mulakatim var sirf kazara kazanirim.baskasinin onune gecmiyim diye gitmeyi dusunmuyorum ben. 3 yildir araliksiz ders calisip bir yandanda insaatlarda para kazanmaya calisan bana biri gelipte 3-5 tane kendini bilmez yuzunden iptal oldu derse hayirli olsun diye arayan onca insana ne anlatayim ben . Danistay? yurutme durdurma karari ? Iptal gerekceleri ?
-
@1903bjk Allah razı olsun hocam size de başarılar dilerim, dualarımız sizinle hakkınızda hayırlısı olsun
-
arkadaşlar ani sinirlerle ani kararlar almayın lütfen. Kazandınız hayırlı olsun yolunuz açık olsun. Ama işiniz varken de sınavlara başvurmak hem size yakışmaz hem sizde aynı yollardan geçtiniz sizlerde küsüratla bazı sınavları kaçırdınız belki de böyle yapmayın lütfen. İtiraz herkesin hakkı kanunda verilmiş herkes yapabilir 7 günlük süresi var. 90 puanlı bazı arkadaşların elenmesi de kabul edilebilir bir durum değildir. Kurumda da yüksek almış. Bu duruma itiraz etmesi kadar da doğal bir şey yok. Bende itiraz ettim ama benim itiraz iptali için değil sınav sistemiyle alakalı oldu çünkü mevcut sistem çok mağdur etti herkesi kazanan kazanamayan. Sınav itirazla iptal olmaz ama mevcut sistem belki de değişebilir. İl tercihi sonraya bırakılır belki de. Sizler sakin olup görevinize başlayacağınız güne hazırlanın. Ama itiraz edenlere sinirlenipte başka sınavlara başvurup gitmemezlik durumlarına girmeyin lütfen. Ekmek peşinde koşan insanlarız kimsenin ekmeğine mani olmayın derim.