2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@by123 doğrudur hocam ben de araştırmadım evrak isteme sürecini, 2015 promosyonunda 15 gün sonra istendiğini biliyorum sadece
-
@sofuoglu belki hafta sonu yeterlilikten sonra listeyi onaylayıp yollarlar bu hafta içinde hocam enerjimizi olumlu yollayalım Arkadaşlar aradığında henüz listeler bize ulaşmadı dedikleri için böyle bir şey düşündüm
-
@by123 inşallah hocam bu hafta içi artık gelmesini umuyorum ben de
-
biriniz sayfa 57 de ki soruma cevap verebilir mi aceba
-
@ragnarsnow çalış kim karışır İstediğinde çıkarsın zaten güvenlik soruşturması 2 aydan fazla sürer
-
@yyy tesekkur ederim kardesim insan korkuyor iste
-
Sağlık raporu isterken sadece devlet hastanesinden olani mi kabul ediliyor. Devlet hastanelerinde geç veriyorlar randevuyu . Öyleyse aksilik olmasın diye erkenden almayı düşündüm 6 aylık geçerliliği varmış raporun
-
@35zmr sağlık raporu istenmiyor diye biliyorum
-
@tusaoo tam teşekküllü hastaneden heyet kurul raporu bütün memurluklarda isteniyor diye biliyorum.
-
@35zmr pardon sağlık kurul raporu:)
-
@35zmr istenilen belgeler arasında sağlık raporu görmedim . Geçen sene başlayan arkadaşımda almadığını söyledi . Yinede belgeler yayınlanınca daha net olur
-
@35zmr bir önceki alımın belge duyurularında yok.
-
Arkadaşlar kyk kredim eylül 2018 e kadar ertelenmiş durumda ,ocakta işe başlarsak bu erteleme kendiliğinden kalkar mı yoksa 2018in eylülüne kadar ödemeyebilir miyim?
-
dostlar size bi şey sormak istyrm.. şu an başladı mı bizim güvenlk sorştrması onu merak ediyorm.. aralık sonu başlar mıyız acaba..
-
@sofuoglu dostum güvenlik soruşturması şu an başladıysa iyi de.. onu merak ettim.. başlamadıysa baya süreç uzayacak herhalde
-
Eğer yanlış bilgi verilmediyse güvenlik soruşturmaları belge tesliminden sonra başlayacakmış
-
Selamlar ben de bir sonraki alımı bekliyorum artık kazanlara tebrikler çoğunluk ilk mülakatında kazandı 2. ya da 3. üde kazananlar daha mı az yani elenene sonraki mülakatlarda bakış açısı olumsuz olur mu
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim öncelikle. Dertsiz bas olmaz misali benimde kendimce bir derdim var o da su. Guy u kazandım ve aynı zamanda bı kamu bankasının bölge müdürlüğünde uzman yrd olarak çalışıyorum. Yani şubede değilim. İşim cok rahat ve karıyer ımkanı cok ıyı . 8-10 yıl içinde müdür olursun dıyorlar bana. Ama guy olarak da kendi memleketimi kazandım ve kira vb maliyet olmayacak eğer guyu tercıh edersem . E guyun maaşı da memleketime gore cok ıyı benım için. Ancak guy hakkındaki dedıkodular Çan’ımı sıkıyor gıdersem pişman olur muyum dıye korkuyorum. Bu konuda sıze danışmaya karar verdım. Cunku halimden en iyi siz anlarsınız. Ha bu arda kazandığım ilde yedek YÖK o yüzden birinin hakkına girmiş olmuyorum zannımca. Bana ne onerırsınuz kafam ınanın cok karışık gu ya gitsem mi burda mı kalsam acaba
-
Evrakları neden hala istemedileeer bi haber alan var mıı??
-
@msş öncelikle hayırlı olsun, ben guya gecersen pişman olacağını düşünüyorum. Bende uzun süre Halk Bankda çalıştım, uzman aldığı maaş vs konuşmaya gerek yok kariyer yolu da cok acık olan bir ünvan. Yds spk vs gibi ek gelirler falan uçuruyor zaten . Uzman oldukdan sonra sınavsız yükseliceksin, Yetkini alıcaksın, guyda orda sana verilen değerin yarısını göremessin. Kamu bankalarında uzmanlar şubede el üstünde tutulur, gm ve bölgelerde vs de önceliklidir diğer alt ünvan grublarına kıyasen. Bu benim düşüncem. Tercih tabiki senin.