2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
İkinci üniversiteyi okuyan arkadaşlar, güvenlik soruşturması kısmındaki öğrenim durumuna en son mezun olduğu üniversiteyi mi yazacak?
-
@rukiyesv ben yüksek lisans mezunuyum en son bitirdiğiniz okul deniliyor? ben Yüksek lisansı mı yazayım
-
Arkadaşlar ben yüksek lisans mezunuyum öğrenim durumuna lisans mı yükseklisansı mı yazayım ?
-
@yalovalı Bu benim de kafamı karıstırdı ama sanırım hepsini eski kimliğe göre doldurcam, çünkü diğer bilgileri falan hep eski kimliğe göre doldurduk
-
Arkadaşlar Ünivesite Diplomasının yerine "Gecici Mezuniyet Belgesi "nin aslını götürsek yeterli olur mu ? var mı bilen
-
@mehlikasultan e devletten alınan geçersiz oluyor hocam savcılıktan almanız gerekir
-
@mehlikasultan yüksek lisans mezunu olduğunuz okulu ve bölümü yazıp yüksek lisans diye belirtin hocam.
-
@corrieredello eğer geçici mezuniyet belgenizde ıslak imza varsa kabul edilir hocam.
-
bu arada dostlar mal bildirim formu tek bir A4 kağıdına arkalı önlü olarak çıkartılacak. bilginize
-
Arkadaşlar resmi tabip raporunu hastaneden mi alacağız, ücretli oluyormuş heralde aile hekiminden alınan kabul oluyor mu?
-
Arkadaşlar bu mal bildirimi formunda taşınmaz bilgilerindeki değeri kısmını nasıl öğreniyoruz tapu dairesine mi gitmemiz gerekiyor? Bir de mal bildirimi formunda orjinal excel'in üzerinde satır ekleme ve bölümleri genişletirsek problem olmaz değil mi?
-
Arkadaşlar benim katkı kredisi borcum var bunu düzenli odeyemedigin için takibe alindi e devlette vergi borcu olarak görünüyor bunu mal beyanında vergi borcu olarak mi yazmam gerekir acaba
-
Değerli dostlar ilanda verilen linke tıkladığımda sayfa bulunamadı diyor. Mal bildirim formu ve güvenlik soruşturma formu indirenler acaba indirdikleri linki gönderenilirlermi. Telefondanda denedim bilgisayardanda denedim yine aynı uyarıyı verdi.şimdiden teşekkürler.
-
@mrs-keynes ben de kararsız kaldım evrak teslim edenlerden biri söylese biz de ona göre doldururuz
-
@slymnygc1453 güvenlik soruşturması formu koyu renkli yazılmış ya onun üstüne tıklarsanız belge indirilir.aynı şekilde mal bildirim formu da o şekilde
-
@yalovalı Bizimki açıklansa ben arayıp sorarım da bizim il de daha açıklanmadı
-
@mrs-keynes tam tesekküllü bir devlet hastanesinden alman gerekiyor.200 tl de ücreti var.aile hekiminden alamıyosun maalesef yani kabul etmezler.cunku 7-8 doktor poliklinik imzalı olcak.bir nevi check up gibi düşün
-
@msş Bu kötü oldu, peki bu rapor için hepsine tek tek sıra falan alıp muayene mi olacağız malum sıra gelmiyor hastanede hemen, daha önce hiç almadım yabancıyım bu konuya biraz
-
@napsak başlama tarihi bir de terhis tarihi var hangisine yazacaz hocam benimde 19 ocak
-
@mrs-keynes pazartesi ben arıcam mecbur