2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Hay guys! Ben de GUY oldum. Yukarıda bazı vergi dairelerinin nahoş (mtv, trafik cezası) yoğun olduğu söylendi, şöyle Küçükçekmece taraflarında sakin, huzurlu vergi dairesi önerisi var mı? İkametgahımı ona göre seçeyim. onca sıkıntıdan sonra şımarıklık olmaz inşallah
-
-
@yılmazadam, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Pareto aralıkta ve kasımda tecili biteceklr napmalı sence malum bircelp ertelense bile güv. Soruşturmasının ne zaman biteceği belli değil ve bitse bile grup halinde çağrılma olacağından kestirmek zor
@paretowilfredo -
Ankara'nın 155 kişiyi tek sefer de çağırma durumu olabilir mi?
-
Arkadaşlar atama listesinden sonra artık herhangi bir işe girip calisamiyoruz değil mi öyle biliyordum ama ne kadar doğru?
-
İstanbul'un şurası sakindir,kiraları uygundur dediğiniz yerleri varsa yazın bana olur mu️
-
arkadaşlar iyi geceler, size kafama takılan bir şey sorucam, Merkeze atanınca "başkanlıkta" mı çalışıcaz yoksa diğer dairelere serperler mi? 5 kişi Merkeze atandık mesela, 5 kişi aynı yerde mi oluruz, merkez olunca kafama takıldı.. ://
-
İstanbul da kaçar kaçar alırlar acaba ?kesin yılbaşından sonra mı olur ki ?
-
@niloya hocam sakinlik ve ulaşım açısından Beykoz'u önerebilirim size, genel itibariyle kiraları yüksek;fakat, fiyatı uygun evlerde mevcut.
-
@yılmazadam Dostum bunun kararını kendin vermelisin bence. Önemli bir karar. Gitmemek için yapılabilecekleri de yukarıda yazdım. Bakabilirsin.
-
@niloya her semtin bazı mahalleleri nispeten uygun oluyo hangi yakayı düşünüyosanız ona göre yardımcı olalım
-
Evet arkadaşlar hepinizi tebrik ederim 2019 kpssye can hıraş bir şekilde çalışan olacak aranızda :))) ama tabiki eskisi gibi vaktinizde olmayacak.
-
@sofuoglu sağolun hocam,bir bakayım kiralarına.Tek tek vergi dairelerine baktım adreslerine göre bakıyorum artık:)
-
@guydemapusant hocam ben iki yakadan da önerilere açığım:) Düzgün bir evim olsun,oturduğum yer sakin sessiz olsun kira da çok uçuk olmasın yeter.
-
@rukiyesv hangi ili kazandınız acaba ? ama herkesi başkanlığa vermezler hatta cok az kişiyi veririler genel itibariyle vergi dairelerine gönderirler
-
@niloya anadolu yakası nispeten sakin ve uygundur karşı biraz daha pahalı kalabalık ve yoğundur
-
Arkadaşlar öncelikle herkesi tebrik ederim ama şu ist muhabbetini lütfen özelden yapsanız güzel olmazmi. 10 syf bir giriyorum hep ev kira konusu. Bizde bilgi görmek için hali ile okuyoruz. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
-
@şimbilli Ben şuanda çalışıyorum. Ne zaman evrakı imzalarım o zaman çıkarım işten.
-
@guydemapusant Avrupa yakası için Fatih veya Kocasinan vergi daireleri hakkında bilginiz var mı ?
-
@1453 Atama tebligatından sonra mı çıkmak lazım bu kısmı nasıl yapıcaz ,kurumumdan belge istenecek ben bunu isteyince bana çık derler mi ?Kafamda deli sorular:D