2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@rukiyesv yalnız fakültede yazılacak.. alt kısımda belirtiyor.. ben sadece bölümde teredütte kaldım
-
@frie-list bilemedim burada birisi böyle belirtmişti ben de not almıştım
-
Güvenlik soruşturması formunda öğrenim durumuna lisans mezunu yazdım bir de tarih imza kısmında tarihi pc'de ayarlamayı unutmuşum içime dert oldu. Neden tarihi doldurmadım kabul etmezlerse diye evrakları teslim edince çok rahatlayacağım
-
Ben evrakları teslim ettim. İstanbul dışından gelenlere kamu hizmeti icra edeyim. İstanbul için bu dediklerim.
-
liseyi dört yıl okudunuz ama hazırlık okumadınız. Hazırlık okumadınız. Hazırlık okumadınız buraya odaklan. Hazırlık okumadıysan lise diplomanı götürmeyeceksin. Ama ben 4 yıl okudum vsvs olsun sen hazırlık okumadın. Hazırlık okumayan lise diplomasını götürmeyecek.
-
ben yatay geçiş yaptım. Öğrenim durumunda okula kayıt tarihine ne yazacağım şimdi? Hmmm
Yatay geçiş yaptığın tarihi yazabilirsin. Başlangıç tarihi önemli değilmiş. Ben evrak teslim ederken sordum.
Bu arada öğrenim durumu kısmını şöyle doldurun.
Öğrenim durumu: Üniversite adı tarihten tarihe
Boğaziçi Üniversitesi 10.09.2000-15.09.2004 gibi. -
Güvenlik soruşturmasındaki her şeyi büyük harfle yaz. Nüfusa kayıtlı idare kısmının üst sütununa nüfusa kayıtlı olduğun ili alt sütununa da ilçeyi yazacaksın. Tarih kısmını bilgisayarda doldur, imzayı çıktı alınca kalemle atarsın. E imza atacak haliniz yok. Sınırları çok zorlamayın asdgds
-
mal bildirimi formu elle doldurulacak.
Sicil no'ya tc kimlik numaranız yazılacak.
Görevi: gelir uzman yardımcısı
Kimlik bilgilerinde ilk kısma kendi ad soyadınız, TC'niz ve yakınlığı kısmına kendi yazacaksınız. Bekarsanız bu kadarı yeterli. Evliyseniz onu vergi dairesine sorun. Eşinizin mal varlığını yazmanızı isteyebilirler. Bir de kyk borcunuz varsa borçlu olduğunuz kuruma KYK yazmanız yeterli. Borç miktarı 11.600 diyelim net hatırlamıyorsun 11.000 de yazabilirsin. O kısma takılmıyorlar. -
iki tane fotoyu güvenlik soruşturmasına yapıştırdın. 4 tane de istediler. Okey. Orda senden ayrıca 2 tane daha isteyecekler. Birine tc kimlik yazdırıp kutuya atıyorlar. Diğerini başka bir evraka yapıştırıyorlar. 6 foto götürün.
-
güvenlik soruşturmasında ben uyruk kısmını tc olarak kısalttım. Bana bir şey demediler. Uzun kısa fark etse bir şey derlerdi herhalde ama ben sadece onu kısalttım diğer her şeyi uzun uzun yazdım. Ad soyadı asla kısaltmayın.
-
adli sicil kaydı var yok diye iki bölüm var. Yok yazan yere kutucuğun içine de YOK yazdım.
-
çok iyi insanlar, korkmayın. Çok takıntılı değiller. Rahat olun. İşiniz 10 dakikada biter. Anadolu yakasındakiler kadıköy kartal metrosuna binip, ayrılıkçeşme'de insin. Marmaraya binsin. Yenikapı'da insin. M1A yazan metroya binsin. Emniyet Fatih yazan durakta insin. Yukarı çıktığında başkanlığı karşısında görecektir.
Şimdi dua edin vmy mülakatını kazanayım asdgfs bu kadar hizmeti boşa vermedik.
-
-
arkadaslar su ana kadar hangi iller evrak ilanında bulundu
-
Arkadaslar sacma bi soru olabilir ama babanin baska evlililikten cocugunu yazmasak kardes olarak sikinti cikar mi ? Bilgilerini bilmiyorum cunku ama 18 yas ustu kesin .
-
Güvenlik soruşturması formunu kaç Punto ile doldurdunuz büyük harflerle ve kısaltmadan yazınca alt onay sayfası ikinci sayfaya kayıyor
-
Arkadaşlar normalde kasımda askere gidiyordum. Geçici erteleme yapıp şubata attılar. O zamana kadar görev alırsak eğer en erken ne zaman izin verirler askere gitmek için. Eğitimden sonra felan mı?
-
@alanyetersiz2 Verdiginiz bilgiler degerli olabilir, fakat ustune basa basa bazi kelimeleri soylemeniz, dua edin vmy olayim tarzi konusmaniz beni rahatsiz etti. Burdaki herkes bu unvani almis kisiler olarak, tek seferde anlayabilir. Ve ben bu sekilde konusma tarzini kabul etmiyorum. Soylemeden gecemezdim bu da benim kötü huyum:) Iyi geceler diliyorum.
-
@nrzmrh bence bunu isteyebilirler hocam yani cocuk babanizin uzerine kayitliysa kardes olarak geciyor ya mal varliktan nasil hak alabiliyorsa buda olur diye dusunuyorm ama sormakta fayda var tabi baskanliga
-
@cekocu55 3 yil erteliyormus sanirim otomatik hocam
-
@mrs-keynes aslında kötü bir niyetim yoktu mülakata az kaldı ya onun stresinin etkisiyle söyledim. Yardımcı olunca edilen dua makbul ya ondan.
Üstüne basa basa söylememin nedeni de dalga geçmek değildi. Ben liseyi 4 yıl okumuşsan ama hazırlık okumadıysan diplomanı götürmeyeceksin dememe rağmen diğer sosyal medya hesaplarından 12 kez aynı şeyi soranlar oldu. O yüzden lafı evire çevire anlattım. Anlatmam zaten bir işe yaramamış yine aynı soruyu mesajla soran oldu. Niye böyle oluyor bilmiyorum.
Yine gelen muhteşem sorulardan biridir fotoların hepsi mi son üç ayda çekilmiş olmalı? Yok birazını üç ay birazını iki ay diyesi geliyor insanın.
Birkaç gündür bu tip sorularla uğraşınca ondan böyle bir şey yazdım ya valla amacım kötülük değildi. İstanbul dışından gelenler panik oluyor bir günde halledebilir miyim şu nolur bu nolur ben de açıklama yapayım dedim.
Mesela dedim ya e imza atacak haliniz yok diye. Çünkü biri mesaj atıp nasıl e imza atarım diye sordu. Neyse böyle işte. Ama yanlış anlaşılma olduysa hepiciğinizden özür dilerim. İyilik yapayım istemiştim elimde patlamasın şimdi durduk yere kalp kırmayayım. Affedinnnn -
@alanyetersiz2 verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
-
@alanyetersiz2 hocam askerlik tecil bitiş tarihini hangi kutucuğa yazacağız askerlik hizmetinin karşısına mı yoksa başlama tarihine falan mı yardımcı olur musunuz
-
@alanyetersiz2 insallah kazanirsin
-
arkadaşlar benim lise diploması üniversitede kaldı diploma yerine liseden alacağım belgeyi götürsem yeterli olur mu?
-
antalya belge istedi mi arkadaslar ?
-
@msş sizin neresi ?
-
@ragnarsnow van
-
@jurgen olmaz gibi geliyor. Ben de e devlet kabul edilir mi diye sormuştum da hayır diplomanın aslını getireceksin demişlerdi.