2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bilgi alışverişimize bu başlıktan devam etmek daha doğru olacak. Şimdiden güzel forumlar
-
İstanbul için bilgi için soru alabilirim
-
Kazanan arkadaslari tebrik ederim Bursa görev yerim
-
Elinize sağlık. bu süreçtende çıkıp göreve başladığımız zamanı görmek dileğiyle
-
@aycan hocam çok hızlısınız sözde ben akşam açacaktım
-
@guydemapusant Namınızı duyduk hocam başınızı şişiririz artık :)) Başlayayım ben o zaman. Ne zaman evrak teslimi yaparız tahmini bir süre var mıdır?
-
@aycan ahaha tam ben o soruyu soracaktım, içimi okuyorsun yeminle
-
@sofuoglu Hiç haberim yoktu açıverdim valla. Orda konuşamayız artık istişare ederken rahat oluruz diye düşündüm :))
-
@sofuoglu Hislerim çok kuvvetlidir :))
-
@aycan evrak teslimi mülakat sonucundan yaklaşık 2-4 hafta sonra oluyor. İstanbul dışından gelen arkadaslar için ikamet soruyolar amacları da nerede oturmak istiyorlarsa ona göre dağıtım yapmak. Bu yuzden iyice arastırın kira nerede uygun neresi sakin nerede ev tutmak istiyosanız ikamet kısmına oranın ilçesini yazın
-
@guydemapusant sizin bir öngörünüz var mı hocam güvenlik soruşturmasının ne kadar süreceğine yönelik?
-
@guydemapusant Peki bizden nokta adres mi istiyorlar yoksa örnek veriyorum Üsküdar filanca yer diye belirtmemiz yeterli olur mu?
-
süreç nasıl olacak arkadaşlar bilen varsa anlatabilir mi?
-
@aycan dostum hislerime ( sorularima ) tercuman oluyorsun resmen arkadaslar bende bugun bi iktisaat hocama danistim ikametgahini aldir hemen sacma biyere vermesinler seni dedi gercekten gerek var mi?
-
Hayırlı olsun arkadaşlar hepimize. Allah bekleyen,emek veren herkesi sevindirsin.Ben de Ankara listesindeyim Hayırlısıyla göreve de başlarız inşallah.
-
Selam Şurdan bir kişi uzatır msnz İstanbul için
-
Bu arada herkesi tebrik ederim hakkimizda hayirlisi olsun . Cok emek verdik cok calistik Allah yuzumuze guldu insallah maasimizi da hayirlisiyla yemek nasip olur
-
@nrzmrh Artık hepimizin derdi aynı ve bu kısım pek aşina olduğumuz bir kısım değil :))
-
Arkadaşlar tebrikler . Güvenlik soruşturmaları yeni mi yapılacak ?
-
Sabah listeye dört kez baktım sanırım.böyle bir heyecan yok.Birkac saat de inanamadım nasıl bi ümitsizlikse.Cok şükür Alah yüzümüzü güldürdü.Bekleyenlerinkini de güldürür insallah tez zamanda,hepimiz cok emek verdik.