2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Hepinizi tebrik ederim bize de Urfa göründü çok şükür. İnşallah hepimiz için hayırlı olur arkadaşlar
-
Hepmıze hayırlı olsun ıstanbul cok şükür.
-
Belki daha önce paylaşılmıştır ancak bilgisizliğimi mazur görün , maaş hakkında net bir Bilgi var mıdır ?
Teşekkür ederim -
@zaloğlu 3536 TL
-
Ocakta %4 zam ile 3700ü bulur
-
@guydemapusant Bu forumun üstadı belliki sizsiniz:) Zahmet olmazsa süreci kısaca anlatabilir misiniz eğer zamanınız varsa? Eminim benim gibi ne yapacağını bilmeyen çok kişi vardır
-
listelerde bir sürü kiz arkadas var, calisma hayatında kizlarin sayisinin artmasi cok guzel ya. 3-5 yıl once bile bu kadar degildi yoğunluk. erkege minnet etmeyen kafada olanlar çoğalıyor..
bir de, calismaya en erken ocakta baslanir diyen var:/
-
@guydemapusant hocam belgeler de diploma mi istiyolar mezuniyet belgesi yeterli oluyor mu ? Bir de kac ay calistiktan sonra becais ve ya nikah la yer degistirme hakkimiz var
-
@nrzmrh belgeleri her ilin başkanlığı acıklıyor bi çok şey isteniyor evet diploma dahil
-
@sağlıksızyaşam süreç evrak teslimiyle başlıyor. Önümüzdeki iki en gec dört hafta içinde atandığınız il vergi dairesi baskanlığında teslim edeceğiniz evraklar acıklanır onları teslim edersiniz sonrasında güvenlik soruşturması başlar o da en erken 1 en gec 3 ay içinde tamamlanır. İstanbula atanan arkadaslar soruşturmaları bittikten sonra başkanlık ana sayfasında parti parti ilan edilip cagrılırlar duruma göre önce dairelerine giderler sonra 2,5 aylık eğitime çağrılırlar. Bu sürecte maaşınızı alırsınız. Ama ayın 16sında göreve baslarsanız bir sonraki ayın 15nde çift maas alırsınız
-
@guydemapusant Çok teşekkür ettim hocam
-
@guydemapusant hocam ulaşım için servis sağlıyor mu kurum yoksa kendi imkanlarımızla mı gidiliyoe
-
Kazanan arkadaşlar için hayırlısı olsun, Allah en yakın zamanda işe başlamayı nasip etsin.
SGK 8. Dönem Denetmen Yardımcılığı'nı Asil olarak kazanıp, belli sebepler nedeniyle GUY tercih edecek arkadaşların bir an önce SGK'dan feragat etmelerini talep ediyoruz. SGK'nın yakın zamanda yedek ilanına çıkılacağı konuşuluyor, feragat ettiğiniz takdirde o kadro yedeklere açılacak, böylece bir kişiye daha ekmek kapısı açılacaktır. Feragat yedek ilanından sonra olur ise o kadro malesef yanacaktır. Duyarlı davranmanızı talep ediyoruz. Tekrar hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar merhaba.Kazanan arkadaşlardan Kasımda askere gidecekler veya aralıkta tecili bitecek olanlar napmayı planlıyo y.lisans haricinde? Gib bu konuda sorun çıkarır öı ya da askere gidip askerdeyken atama yapılıp gelince başlama gibi bir durum sözkonusu olur mu?
-
@sofuoglu servis var evet
-
Arkadaslar hepinize hayirli olsun Allah güle güle yemeyi nasip etsin cok bekledik cok calistik hakettik artik bende urfali oldum
-
Güvenlik soruşturmasını atandığımız il mi yapıyor yoksa ikamet ettiğimiz yerin emniyetine mi gönderiyor?
-
Oncelikle Hepinize hayirli olsun arkadaşlar.Allah utandirmasin guzel haberle uyandik. Biz SGK 8. PROMOSYON yedekleri olarak Hazirandan bu yana beklemedeyiz eger aramızda guy ve sgkyi kazanan ve belli nedenleri olup da SGKya gitmeyecek olan arkadaşlarımiz varsa FERAGAT etmelerini istiyoruz. Kadro yanmamasi için cabamiz cunku yakin zamanda ilan bekliyoruz.
-
@guydemapusant hocam 30 kasimda tecil bitiyor raporla falan ocak celbine kalabilirim. Kurumun askerligi tecil etmesi icin atanmak yetiyor mu yoksa fiilen ise baslamak mi lazim ?
-
@guydemapusant hocam eğitim olacak demiştiniz bu eğitime devam ederken eş zamanlı çalışmaya da başlayacak mıyız orası tam netleşmedi kafamda ve eğitim sonunda bir sınava giriliyor mu, bu hususta da bilgi verirseniz memnun olurum