2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@sofuoglu eğitimde sadece eğitime gidiyosunuz sabah 9bucuk öğlen 3-4 gibi bitiyor kısmen başkanlıkta kısmen eminönünde eğitim merkezinde oluyır eğitim bu süre içinde dairelerinize gitmiyorsunuz
-
@pareto_wilfredo hocam kasimda askerim buyuk ihtimal. guyu kazandim kurum hemen tecil eder mi ? Etmezse askere gidersem hakkim yanmaz dimi?
-
@tugayç, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@pareto_wilfredo hocam kasimda askerim buyuk ihtimal. guyu kazandim kurum hemen tecil eder mi ? Etmezse askere gidersem hakkim yanmaz dimi?
@guydemapusant hocam sen burdasin cevaplar misin ? -
@tugayç bu konuda bi fikrim yok maalesef
-
Kac tane pareto var niye etiketleyemiyirum
-
@aycan, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@guydemapusant Peki bizden nokta adres mi istiyorlar yoksa örnek veriyorum Üsküdar filanca yer diye belirtmemiz yeterli olur mu?
Bunu ben de merak ediyorum
-
@guydemapusant peki egitim ne kadar suruyor hocam kac gun ya da hafta ?
-
@yalovalı sadece ilçe olarak belirtmek yeterli oluyormuş hocam
-
@stefanzweig, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
listelerde bir sürü kiz arkadas var, calisma hayatında kizlarin sayisinin artmasi cok guzel ya. 3-5 yıl once bile bu kadar degildi yoğunluk. erkege minnet etmeyen kafada olanlar çoğalıyor..
bir de, calismaya en erken ocakta baslanir diyen var:/
Çok şükür sayımız her geçen gün artıyor
-
@aycan teşekkür ederim :).benim de istanbul bu arada
-
@guydemapusant, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@sağlıksızyaşam süreç evrak teslimiyle başlıyor. Önümüzdeki iki en gec dört hafta içinde atandığınız il vergi dairesi baskanlığında teslim edeceğiniz evraklar acıklanır onları teslim edersiniz sonrasında güvenlik soruşturması başlar o da en erken 1 en gec 3 ay içinde tamamlanır. İstanbula atanan arkadaslar soruşturmaları bittikten sonra başkanlık ana sayfasında parti parti ilan edilip cagrılırlar duruma göre önce dairelerine giderler sonra 2,5 aylık eğitime çağrılırlar. Bu sürecte maaşınızı alırsınız. Ama ayın 16sında göreve baslarsanız bir sonraki ayın 15nde çift maas alırsınız
Yani herkesin görev yeri belli olduktan sonra eğitime gidiliyor öylemi? Eğitim sürecinde otelde kalınıyor muhabbeti vardı.o ne kadar doğru acaba
-
@aycan hocam tebrik ederim sizinde olduğunuzu görmek çok güzel oldu gönlüm 1903bjk nin de olmasını çok istemişti ama kısmet ,allahım ona ve tüm emek verenlere bundan daha güzel kapılar açar umarım dualarım onlarla
-
@pyle 2.5 ay suruyor die belirtmiş önceki mesajlarında.
-
@yalovalı otel masrafınız kendinize ait sadece misafirhanede yer kalmadığı için bu yıl başkanlık eğitim yerine yakın bir otelle 25-30oda için anlaşmıştı günlüğü 55 tl idi sanırım sadece kahvaltı vardı. Misafirhane de gecen yıl 45 tl kahvaltı dahildi bu yıl 50 olmuştur. Yer bulamazsanız sgk nın üsküdar ve beşiktaşta sahilde misafirhanesi var eğitim yerine üsküdardan vapur beşiktastan vapur tramvay otobüs ile gecebilirsiniz gecen yıl 80 tl kahvaltı dahildi orası da. Sizin görev kagıdını aldıgınız gün hangi dairede görevlendirildiyseniz atama kagıdınızla oraya gidiyosunuz eğitim duyurusu da sonradan yapılıyo belli olmuyo
-
@yalovalı Hayırlı olsun hocam Allah utandırmasın İstanbulcular olarak atandıktan sonra toplaşıp muhabbet etmeliyiz bizim ildekiler (kendileri burada diye söylemiyorum) çok hoş sohbet insanlar :))
-
@guydemapusant her ilin eğitimi kendi içinde mi oluyor peki hocam? ben sakarya merkez atandim, eğitimi gene aynı yerde mi göreceğim bunu merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden
-
@yyy ben de sizin atandığınızı gördüğüm için çok mutlu oldum hocam. Allah görevimizi layıkıyla yerine getirmeyi nasip etsin. Kazanamayan pek çok arkadaşım için de üzülmekten başka bişey gelmiyor elden ne yazık ki . Umarım en yakın zamanda onlar da bu mutluluğu yaşarlar
-
@rukiyesv istanbul hariç tüm eğitimler ankarada oluyor arkadaslar
-
@guydemapusant Hocam anadolu yakasındaki birkaç vergi dairesinin Ümraniye'de toplandığını, diğer ilçelerdeki vergi dairelerinin kapatıldığını duymuştum. Var mıdır bunun doğruluk payı?
-
Evet öyle bişi var istanbulda komplekslesme var büyük bir bina içinde kat kat vergi daireleri var. O binada da nakil vasıtalar ümraniye sarıgazi üsküdar beykoz alemdağ camlıca ihtisas vergi daireleri ve grup müdürlüğü var