2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@ragnarsnow, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
arkadaşlar benim fotorafım gömlek ve kravatli ceketli çektirmek şart mı yoksa işimi görür mü ?
Ceket olmasa da olur, kravat ve gömlek yeter
-
@heisenbergg, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Güvenlik Soruşturması formundaki uyruk kısmını TC olarak kısaltan varmı nasıl sığacak oraya?
TC Diye kısaltmazsanız çok yer kaplar. Kısaltın
-
Arkadaşlar İstanbul vergi dairesi basknlıgı için diyorum :oraya gidince bi cok eksiğiniz ortaya cıksa bile size yardımcı oluyorlar.tekrardan yazıcıdan cıktı alabiliyorsunuz. makas ,yapıştırıcı ,yazıcı vs herşey var. Flash diskiniz varsa güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması, mal bildirimi formunu ona kaydedin ,görevliye söyleyin o kontrol edip çıktısını aldırıyor. bankada calısanlar için bankadan almaları gereken herhangi bir belge yok. yanınızda en az bi 10 fotoğrafınız olsun..ancak eksiksiz tam gitmeye bakın ekstradan işlemleriniz uzamasın
-
@corrieredello, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaşlar İstanbul vergi dairesi basknlıgı için diyorum :oraya gidince bi cok eksiğiniz ortaya cıksa bile size yardımcı oluyorlar.tekrardan yazıcıdan cıktı alabiliyorsunuz. makas ,yapıştırıcı ,yazıcı vs herşey var. Flash diskiniz varsa güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması, mal bildirimi formunu ona kaydedin ,görevliye söyleyin o kontrol edip çıktısını aldırıyor. bankada calısanlar için bankadan almaları gereken herhangi bir belge yok. yanınızda en az bi 10 fotoğrafınız olsun..ancak eksiksiz tam gitmeye bakın ekstradan işlemleriniz uzamasın
Bir kamu kurumunda çalışan çalıştığına dair evrak getirecek. Resim de 2 güvenlik soruştırması için, 4 tane dosyanıza, bir tane kimlik talep formuna, bir tane de arkasına isim ve tc no yazıp veriyosnuz. 8 tane toplam
-
@ebru neye gore hayir arkadaşlar, ben i.k ci arkadasima sordum toplu yazi gidiyor demissti
-
@by123
Oradaki grevli teslim ettikten bi kaç gün sonra gönderiliyor dedi ,bn bana söyleneni syledim -
@ebru anladim, tesekur ederim ben sormustum oda toplu yazi gidiyor demistide o yuzden şaşirdim.
-
@by123
Rica ederim -
@kymkm teşekkür ederim ama aradım sorun olmaz dediler
-
Mahalle ve köy ayni olup, mahalle kismini bos birakan var mi ? Varsa kabul ettiler mi neden bos birakmism hala anlamadim ama benim ayni diye bos birakmistim.
-
@by123 ben köy kısmını boş bıraktım . Başka bi kurumun güvenlik soruşturması doldurma talimatını okumuştum. Mahalle ve köy aynı anda doldurulmayacak yazıyordu.
-
@by123, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Mahalle ve köy ayni olup, mahalle kismini bos birakan var mi ? Varsa kabul ettiler mi neden bos birakmism hala anlamadim ama benim ayni diye bos birakmistim.
Köyse köy kısmına
Mahalleyse mahalle kısmına yazın -
-
Hala evrakları istemeyen iller için acaba ek süre verilecek mi yoksa 1 aralık son teslim tarihi mi olacak ya?
-
@kymkm teşekkür ederim
-
Kaymakamlıktan alınan Adli sicil kaydı kabul edilmiyor. Benim gibi tekrar Bakırköy'e gidip almak zorunda kalmayın.
-
@kymkm askerliğin bayanlar için sorulmadığını tabi biliyorum eşim için soruyorum. teşekkürler yorum yazan herkese bu arada izmir için aradım adli sicil kaydı ve askerlik belgesi e devlet çıktısını kabul ediyorlarmış
-
ocak sonuna kadar başlamış olunur mu acaba ? fikri ya da bilgisi olan ?
-
@jm-keyness herhangi bir savcılıktan alınır mı bu yoksa oturduğun yere yakın savcılık mı biliyor musunuz ben aradım kazandığım yeri kaymakamlıktan aldım sorun olmaz dediler zaten yarın gidiyorum İstanbul dan alamam da bi daha kafam karıştı
-
arkadaşlar yeni kimlik kartı alanlar olarak nasıl doldurdunuz kimlik bilgilerinizi?