2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@msaka fotoğrafınızı orda yardımcı oluyorrlar. Yapıştırmadan gidin çünkü formda yanlışlık varsa yenisini flaş bellekteki veya mailinizdeki formunuzu düzelterek tekrar foto yapıştırmak zorunda olabilirsiniz
-
Güvenlik Soruşturması formundaki uyruk kısmını TC olarak kısaltan varmı nasıl sığacak oraya?
-
@mehmetesat Öğrenim durumu kısmına Lisans yazdığımızda tarihten tarihe yazısı alt satıra kayıyor nasıl yaparız bunu? Öğrenim durumunun altına yazarsak lisans diye sorun olur mu?
-
@heisenbergg Ben T.C. yazdım hocam. Cuma teslim edicem inşallah
-
Arkadaşlar size 3 sorum olacak
1- askerlik durumu beyan formunu elle mi dolduracağız
2- güvenlik soruşturması formunda geçici adresleri doldurmaya gerek yok denilmiş kardeşim üniversitede okuyor acaba kaldığı evin adresini yazsam mı
3- mal bildirimi formunda mal, varlık, para,taşıt vb. alanlara yok mu yazacağız yoksa boş mu bırakacağızCevaplarsanız duacı olurum strese girdim vallaha
-
@johnash, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaşlar size 3 sorum olacak
1- askerlik durumu beyan formunu elle mi dolduracağız
2- güvenlik soruşturması formunda geçici adresleri doldurmaya gerek yok denilmiş kardeşim üniversitede okuyor acaba kaldığı evin adresini yazsam mı
3- mal bildirimi formunda mal, varlık, para,taşıt vb. alanlara yok mu yazacağız yoksa boş mu bırakacağızCevaplarsanız duacı olurum strese girdim vallaha
- elle
2)kardeşinin resmi ikamet adresini yaz
3)yoksa boş bırakın
- elle
-
arkadaşlar benim fotorafım gömlek ve kravatli ceketli çektirmek şart mı yoksa işimi görür mü ?
-
@kymkm teşekkür ederim
-
@kymkm hocam kaymakamlıktan nasıl olmuyor bunu arayıp mı öğrendiniz çünkü ben Büyükçekmece adliyesine gittim adli sicil kaydını almak için . Oradaki görevliler artık burdan verilmiyor kaymakamlıktan alın dediler bende Büyükçekmece kaymakamlığından aldım ne yapacağım şimdi
-
Arkadaşlar benim gibi adli sicil kaydını kaymakamlıktan alan var mı teslim eden ya da
Bir de bilenlere bir kaç sorum olacak şimdiden teşekkür- mal bildirimine KURUMU Kısmına ne yazıyoruz örn İstanbul vergi dairesi veya Düzce defterdarlığı mı ?
- mal bildiriminde taşınır mal bilgileri kısmında TAŞITIN CİNSİ bölümüne otomobil mi yazmam gerekiyor kara aracı mı ? Açıklamalar kısmında yazıyor emin olmak istedim.
- eşimin kyk ve normal bankadan çektiği kredi borcunu yazmalı mıyım ?
-
@heisenbergg çıktıları alıp doldurmadan götüreceğim,nasılsa orada teslim eden bir kaç arkadaşla karşılaşırız onlara sorar öğreniriz..bn tarihten tarihe satırını silip yazmıştım henüz teslim etmedim yarın edeceğim.
-
İstanbul için evrak teslim edecek arkadaslar gittiğinizde tahmini ne zaman baslayacağınızı da bi sorun size zahmet evraklar il emniyetlere 1 aralıktan itibaren toplu mu gönderiliyomuş onu da bi sorun daireler personel diye ağlıyor bi an önce baslayın
-
@guydemapusant
Bn bugün teslim ettim en erken ilk grubun başlaması bir buçuk ayı bulur dediler yılbaşından önce beklemeyin dedi ordaki görevlilerden biri
Evraklar emniyete de bi kaç gün içinde göndermiyormuş -
Bi kaç gün içinde gonderiliyormus
-
@ebru yani 1 aralıktan bir kac gün sonra öyle mi
-
@guydemapusant hayır evrak teslimi yapanın evrakları gerekli kontrollerden sonra ilçe emniyete yollanıyor.İş başı yapmada şehir dışından gelenlerde öncelikli oluyormuş.
-
@guydemapusant
Hayır , teslim ettikten bi kaç gün snra -
@guycuk yaşayarak öğrendim:)
-
@guycuk, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaşlar benim gibi adli sicil kaydını kaymakamlıktan alan var mı teslim eden ya da
Bir de bilenlere bir kaç sorum olacak şimdiden teşekkür- mal bildirimine KURUMU Kısmına ne yazıyoruz örn İstanbul vergi dairesi veya Düzce defterdarlığı mı ?
- mal bildiriminde taşınır mal bilgileri kısmında TAŞITIN CİNSİ bölümüne otomobil mi yazmam gerekiyor kara aracı mı ? Açıklamalar kısmında yazıyor emin olmak istedim.
- eşimin kyk ve normal bankadan çektiği kredi borcunu yazmalı mıyım ?
- istanbul vergi dairesi başkanlığı yazılacak
2)açıklama kısmında ne yazıosa ona uyun
3)eşinizin borçlarını da yazıyosunuz
-
@mehmetesat, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@heisenbergg çıktıları alıp doldurmadan götüreceğim,nasılsa orada teslim eden bir kaç arkadaşla karşılaşırız onlara sorar öğreniriz..bn tarihten tarihe satırını silip yazmıştım henüz teslim etmedim yarın edeceğim.
Tarihten tarihe kısmını silip silmemeniz önemli değil, yeter ki tarihleri yazmayı unutmayın