@guylassakartık seninki iyiymiş ben her gün dinlen taktiğiyle gidiyorum
johnash tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@Mehmetemir cevabınız için çok teşekkür ederim ama ben aslında konu anlatım setini sormuştum
-
@deniz34 themisin kitapları güzel tavsiye ederim
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
Arkadaşlar idari hakimliğe ilk kez girmeyi düşünüyorum borçlar genel için mustafa ahmet şengel aldım ama biraz yüzeysel geldi kullanan var mı yeterli olur mu acaba?
-
@deniz34 657 yi bilmiyorum ama akadroya iyi diyorlar
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@vforvs https:/ /www.kitapsec.com/mobil/2020de-hakimim-idari-yargi-hakimlik-aciklamali-soru-bankasi-9baski-657-yayinlari_urn378220.html
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@paretooptimal teşekkür ederim inşallah siz de en kısa sürede çağrılırsınız
-
@kitapsever kendi paylaştıkları fotolara baktım kitap güzel çözümler yeterli 4079 tane soru var konsensusa göre daha ucuz indirim kodu ile 172 tl ye aldım ben
johnash tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Sayıştay Denetçi Yardımcılığı YEDEK LİSTE
30 YAŞ VE ÜSTÜ olup da bu sınavı kazanan veya kazanmış tanıdığı olan var mı?
-
RE: 2022 Sayıştay Sınav Ilanı
-
RE: 2021 Sayıştay Denetçiliği Sınavı
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
Eşya hukuku sınava dahil mi?
-
RE: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
eşya hukuku dahil mi?
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@tuna-k hocam yeni baskıda ceza hukuku çözümleri nasıl 2019 başımda bazı hatalar vardı?
-
Medeni hukukta konu anlatım kitabına ihtiyacım var. Tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar?
-
Arkadaşlar elimdeki kamu hukukları kitapları 2019 basım bu derslerde en son yapılan değişiklikler neler artık kitap almaktan bıktım
-
@birsorumolacaktı tabi burada sizin temeliniz, sınava kalan süre, sizin çalışmaya ayırabileceğiniz süre vs. gibi faktörler de önemli eğer bu sene girecekseniz ve elinizde idare hukuku ile kitap yoksa ve yeni de başlayacaksanız daha ince bir kitaptan(mesela alesta) çalışıp bol soru çözmeniz daha rasyonel olur
-
@birsorumolacaktı siz de biliyorsunuz ki idare hukukunun kanunu yok içtihatlara dayanıyor bir medeni usül bir iyuk bir cmk gibi değil bu derslerde ösymnin soracağı şeyler bellidir kanunun dışına kolay kolay çıkamaz ama idare hukuku içtihatlara dayandığından ösymnin zorlama , bir sürpriz yapma ihtimali daha fazla bu demek değildir ki ösym illa ki idareyi kasar ama bunları göz önünde bulundurmak lazım her zaman bu yüzden themis iyidir