TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. tuna k.
    T
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

tuna k.

@tuna k.

0
    İtibar
    19
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

tuna k. Takip etme Takip Et

tuna k. tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

@kendinehakime, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

@tuna-k, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

@Mambaa, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

@kendinehakime ben geçen sene müessiri kullandım. Anayasa ve borçlar hukuku dışında memnun kaldım hocam ben. Açıklamaları da bu 2 ders dışında yeterli bulduğumu söyleyebilirim. Bu seneki yeni basımında bu 2 ders düzelmiş olabilir bir bakmak lazım. Konsensusun kamu hukuku kısmı güzel olmasına rağmen özel hukuk kısmını kötü buluyorum. Konsensus yerine müessiri tercih edin derim.

Ön siparişle güncel olan Müessir çıkmış soruları sipariş vermiştim, bugün kargoya verildi. Kitap bana ulaştığında Anayasa ve Borçlar hukukundan birkaç sayfayı sizinle paylaşayım, siz geçen senekiyle kıyaslama yapın hocam.

Geldi mi acaba??

Geldi hocam, önceki yorumlarımda açıklama yaptım.

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      T
      tuna k.

@johnash 2019 basımı bilmiyorum. ne gibi hatalar hocam? muhtemelen geri bildirimler neticesinde düzeltmişlerdir.

T
      tuna k.

@hkmhkm müessirde açıklamalar doyurucu hocam. hatta bazen alakalı olan konular neredeyse en baştan anlatılmış ki gözden kaçan bir şey olmasın. güncel olan her şey defalarca vurgulanmış. ne de olsa ağustos 2020 basım.

T
      tuna k.

@hkmhkm evet hocam geldi. inceleme fırsatım çok olmadı ama bence açıklamalar gayet yeterli

T
      tuna k.

@Mambaa, içinde söyledi: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

@kendinehakime ben geçen sene müessiri kullandım. Anayasa ve borçlar hukuku dışında memnun kaldım hocam ben. Açıklamaları da bu 2 ders dışında yeterli bulduğumu söyleyebilirim. Bu seneki yeni basımında bu 2 ders düzelmiş olabilir bir bakmak lazım. Konsensusun kamu hukuku kısmı güzel olmasına rağmen özel hukuk kısmını kötü buluyorum. Konsensus yerine müessiri tercih edin derim.

Ön siparişle güncel olan Müessir çıkmış soruları sipariş vermiştim, bugün kargoya verildi. Kitap bana ulaştığında Anayasa ve Borçlar hukukundan birkaç sayfayı sizinle paylaşayım, siz geçen senekiyle kıyaslama yapın hocam.

T
      tuna k.

@zenginmemur ben kullanmadım ama incelediğim kadarıyla faydalı bir kitaba benziyor.

T
      tuna k.

@marxistkeynesyen teşekkür ederim. bu kitabın içeriği hoşuma gidiyordu ama basım eski old için alasım yoktu

T
      tuna k.

Arkadaşlar sizce hangisi alınmalıdır? Aralarında baya fiyat farkı var:

• KONSENSUS ADLİ-İDARİ HÂKİMLİK Hukuk Soru Bankası Nisan 2020 -->350 tl

• MÜESSİR Adli-İdari Hakimlik Çıkmış Soru Bankası ve Çözümleri Temsil Kitap Yayınları Eylül 2019 -->228 tl

T
      tuna k.
    • RE: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

@olursaolur anladım hocam teşekkür ederim. sağ olsunlar buradaki pek çok arkadaştan öğrendiğim kadarıyla mevzuat okumak ön planda tutuluyor. yine de ders ders alanında en iyi olan hocaların isimlerine ihtiyacım var; Sertkan Erdurmaz, Ahmet Nohutçu gibi mesela.. var mı başka bildikleriniz, tavsiye edecekleriniz ders/konu bazında?

T
      tuna k.
    • RE: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Merhaba saygıdeğer arkadaşlarım,
      Maliye mezunuyum, kamuda sözleşmeli memur olarak çalışmaktayım. KPSS 2018 den 90 küsür puan almıştım ve bunda Benim Hocam ekibinin video dersleri çok faydalı olmuştu. Aynı tarzda video dersleri İdari Yargı Hakimliği sınavına yönelik ücretli de olsa edinebileceğim bir platform biliyor musunuz?
      Canlı veya online eğitimleri kastetmiyorum; çünkü bunların hem kalitesiz ses çekimleri var; hem de bazı öğrencilerin affedersiniz saçma sapan soru/yorumları yüzünden hocalar bunlara takılıp videoları gereksiz yere uzun tutuyorlar.
      Özetle kendim durdurup notlar alabileceğim, diğer taraftan x2 hızla dinleyebileceğim İdari Yargı Hakimliği sınavına yönelik ders videoları arıyorum.
      Diğer tavsiyelerinize de açığım. İlk defa bu sınav için hazırlanacağım.
      Teşekkür ederim.

T
      tuna k.