@ilginc Ben sizin kadar çalışmadım ama en azından KPSS den ve yazılı sınavdan yetecek kadar emek harcadım 3 yılım gitti. Torpil yapıp hakkımı çalanlara hakkımı helal etmiyorum zehir zıkkım olsun aldıkları maaşın hayrını göstermesinler.O milletin hakkını çalış kazandığı parayla kurduğu yuvanın hayrını görmesinler.Sadece torpil yapanlara demiyorum bunları bu sistemi bu hale getirenlere buna aracılık edenlere onun bunun torpiline bakıp o kişileri işe alanlara tekrar diyorum hakkım zehir zıkkım olsun.
deniz34 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Adil bir mülakat olacak düşüncesiyle mülakata girdim. Ve hiç kimsenin hakkına girmemek için torpil yapmadım. Gel yapalım senin işi demelerine rağmen. Farklı kurumda girdiğim mülakatlar toplamı 6 7 oldu. 4 defa ikm den 1 defa mübaşirlikten 1 defa 1 ptt den ve 1 defa da guy dan elendim. Bazı alımlarda puanım bazı adaylardan yüksek olmasına rağmen.Yeter artık biz bu ülke de hakkımızla bir yerlere giremiyecek miyiz ? Hakkımı çalanlara hakkımı helal etmiyorum zehir zıkkım olsun. Kimse kusura bakmasın tabi ki hakkımızı arayacağız gerekli yerlere başvurumu yapacağım. Bimer ve Cimer e başvuru yaptım ilk aşama olarak. BİR DE UTANMADAN ALLAH A ŞÜKÜR KAZANDIM DİYOLAR. MİLLETİN HAKKINI ÇALARAK MI ALLAH A ŞÜKÜR EDİYORSUNUZ ? Tabi ki hakkıyla girenlere lafım yok hayırlı uğurlu olsun onlara.
-
@black Ayağıma kadar geldi torpil gel yapalım senin işi dediler.Ben dedim kimsenin hakkına girmek istemiyorum dedim.Yıllarca beni mülakttan elediler hep başka kurumlarda hep hakkımı haram ettim özellikle zamanın fetocuları hakkımızı çaldı sonları ortada da Müslümanım diyip insanların hakkını çaldılar.Torpil yapmadık diye etrafımızdaki insanlar sistemi değilde daha beni suçluyolar.Anlamış değilim gece gündüz namaz kılacaksın sonra milletin hakkını çalacaksın.Aslında kızgınlığım bu insanlara değil.Her defasında güvendiğim Allaha bu insanlara bu kadar meydan veriyor.Bilmiyom artık ne yapacağını 2014 ten belli mezunum ne yapacağımı şaşırdım artık.
-
Yine elendik yine elendik tabi ki neden mi torpilimiz yok diye.Kimsenin hakkına girmek için torpile felan bulaşmadık.Bu ülkenin adalet sistemine güven olmayacağını bi daha öğrendik.Hakkıyla kazanan arkadaşları tebirik ederim ömür boyu mutlu olmaları dileğiyle.Torpil yapan da aeacılık edenlerde bu sistemi bu hale getirenlerin de ALDIKLARI MAAŞIN HAYRINI GÖRMESİNLER.Hakkımı helal etmiyorum.
-
Ailenle zaman geçirmekten vazgeçiyorsun.Arkadaşlarından vazgeçiyorsun.Sevdiğin insandan vazgeçiyorsun emek veriyosun uğraşıyorsun öyle bi güveniyorsunki artık hak ettiğine sonra elinde kocaman bi HİÇ.
-
@bybredd Bunu çok iyi tecrübe ettim.Yok öyle nasipte kısmette varsa olur hepsi yalan torpilin sağlamsa oluyor.Kimsenin hakkına girmemek için torpil ayarlamadık.Yıllarca mülakatta elendik fetocular eledi durdu.Şimdi yine değişen bişey yok.Müslamanım diyip mülakatlarda insanların haklarını çalıyolar Babamın oğlu bile olsa hakkımı helal etmiyorum zehir zıkkım olsun.
-
@black Tam da durum böyle konuşturursan herkes müslüman mangalda kül bırakmıyor.Şimdi gitsem milli piyango oynasam hemen yok haram bu mülakatta yapılanlar kat kat haram onda hiç yoktan insanlar yatırdığı paradan vazgeçiyor insanlar ya bu mülakatlarda gecesini gündüzünü katıp ders çalışan insanların hakkı ne olacak.Mesele din değil insan bozuk olduktan sonra hangi dinden olursa olsun bozuk olan yine bozuk.Bu torpil işleri ülkeyi uçuruma sürüklüyo da kimse farkında değil aslında farkında da işlerine öyle geliyor.Hak edenler hak ettikleri yerlere gelemiyor.Yıllarca fetö yaptı bunu hani dindarlardı onlara da yapmayın diyoduk kul hakkı biz girmeyek başkası mı gitsin diyolarsı sonları ortada.
-
@sweeney_todd Kardeşim mesele müslümanlık değil insanlar bozuk müslümanlık kul hakkı haram diyor.Ama insanlar herşeyi kendine göre yorumluyor. Herkes yapıyor sende yap.
-
Torpil yapıp sonra Allaha şükür kazandım Allah sonunda nasip etti diyenleri de anlamıyorum. Allah kul hakkı haram diyo hem kul hakkı yiyeceksiniz hem Allaha şükür kazandım diyeceksiniz. Torpiller aracıymış Allah kaderde yazdıktan sonra olurmuş.
-
@huseyinay, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@deniz34 sistemde mulakat oldugunu bilmiyor muydun madem bu kadar sikayetcisin bastan niye alan sinavina hazirlandin merak ettim
Sistemde tabiki mülakat olduğunu biliyordum. Ama bu kadar aşırı derecede torpil olaylarının olmadığına inanıyorduk çok az bir kısım olarak ta olsa hakkımızla kazanacağımız düşüncesindeydik. Mesele mülakat değil bu arada mesele mülakatların adil bir biçimde değerlendirilmemesi.
deniz34 tarafından gönderilen son iletiler
-
Daha önce ki paylaşımları mı okusaydınız orda da belirttim zaten p3 den girdiğim mülakatlardan. Niye bu kadar zorunuza gidiyor hakkımızı aramamız.
-
@zenginmemur Dediğiniz de haklısınız dün ilim de olan vergi dairesine uğradım. Aile dostumuzun yanına gittim çalıştığı bölümde müdür olan birinin kızı da mülakata girmişti. Kazandı mı diye sordum. Kazandı dedi tabi 50 tane adam araya koydu dedi.
-
@huseyinay, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@deniz34 sistemde mulakat oldugunu bilmiyor muydun madem bu kadar sikayetcisin bastan niye alan sinavina hazirlandin merak ettim
Sistemde tabiki mülakat olduğunu biliyordum. Ama bu kadar aşırı derecede torpil olaylarının olmadığına inanıyorduk çok az bir kısım olarak ta olsa hakkımızla kazanacağımız düşüncesindeydik. Mesele mülakat değil bu arada mesele mülakatların adil bir biçimde değerlendirilmemesi.
-
@deniz34, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@goodwill Çalışsak ne olacak ki hocam 90 90 alalım isterseniz torpiliniz yoksa yine elenirsiniz %90. Bu sistem değişmediği sürece hep bi hak yenilme olayı olacak.
Bundan dolayı artık içimden çalışma isteği bile gelmiyor. Ülkenin sistemiyle vicdanımız arasında kaldık. Torpil yapsan kul hakkı yapmasan hakkın çalınıyor.
-
@goodwill Çalışsak ne olacak ki hocam 90 90 alalım isterseniz torpiliniz yoksa yine elenirsiniz %90. Bu sistem değişmediği sürece hep bi hak yenilme olayı olacak.
-
@goodwill Ben de anlamış değilim hocam az alım yapan bir ile başvuru yapan arkadaşım KPSS 85 kurum 90 mı 92 elendi
-
Benim anlamadığım kazanan bazı arkadaşların bu telaşı neden ? Sizde kazanamayan insanlar arasında olabilirdiniiz ? Sizde şuanda hak ettiğinizi düşünüp mülakattan elenmiş olabilirdiniz ? Niye bazılarının bu öfkesi anlamış değilim. Hakkınızla girdiyseniz zaten sözümüz yok. Yok eğer torpille girdiyseniz bunu zaten söylüyoruz haklarımızı helal etmiyoruz. Aldığınız maaşın hayrını görmeyin. Nasıl vicdanınız el verecek acaba başkasının hakkı olan işe girip oradan gelir sağlayıp coluğunuza çocuğunuza rahat bir şekilde yedireceksiniz anlamıyorum. Hem torpil yap hem de insanların haklarını aramamaları için psikolojik baskı yap. Herkes istediği yere başvuru yapsın herkesin doğal hakkı. Ptt de nasıl iptal edildi hani oradakilerde haklıydı sonuç ortada.
-
@luck Yapsınlar kardeşim yapsınlar onlar da diyorlar dı biz girmeyelim başkası mı girsin sonları ortada.
-
Adil bir mülakat olacak düşüncesiyle mülakata girdim. Ve hiç kimsenin hakkına girmemek için torpil yapmadım. Gel yapalım senin işi demelerine rağmen. Farklı kurumda girdiğim mülakatlar toplamı 6 7 oldu. 4 defa ikm den 1 defa mübaşirlikten 1 defa 1 ptt den ve 1 defa da guy dan elendim. Bazı alımlarda puanım bazı adaylardan yüksek olmasına rağmen.Yeter artık biz bu ülke de hakkımızla bir yerlere giremiyecek miyiz ? Hakkımı çalanlara hakkımı helal etmiyorum zehir zıkkım olsun. Kimse kusura bakmasın tabi ki hakkımızı arayacağız gerekli yerlere başvurumu yapacağım. Bimer ve Cimer e başvuru yaptım ilk aşama olarak. BİR DE UTANMADAN ALLAH A ŞÜKÜR KAZANDIM DİYOLAR. MİLLETİN HAKKINI ÇALARAK MI ALLAH A ŞÜKÜR EDİYORSUNUZ ? Tabi ki hakkıyla girenlere lafım yok hayırlı uğurlu olsun onlara.
-
Bimer ve Cimer e gerekli itirazlarını yaptım bakalım ne çıkacak