Ozguvensiz insanlar yuzunden surecin geldigi noktaya bak. Kazanmanin da kazanamamin da su durumda gecerli hicbir sebebi olamaz. Sen heycan yapmissindir 3 soruya dogru cevap verdin diye kazanmaliydim hakkkim yendi diye dusunemezsin senin dogru cevap verdgini dusundgun 3 soruya ben de kazanan diger arkadaslarda dogru cevap vermistir verebilecek kapasitededir zaten. Cuma gunu ziraat uzmanlik mulakatim var sirf kazara kazanirim.baskasinin onune gecmiyim diye gitmeyi dusunmuyorum ben. 3 yildir araliksiz ders calisip bir yandanda insaatlarda para kazanmaya calisan bana biri gelipte 3-5 tane kendini bilmez yuzunden iptal oldu derse hayirli olsun diye arayan onca insana ne anlatayim ben . Danistay? yurutme durdurma karari ? Iptal gerekceleri ?
huseyinay tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Istanbul icin bende kazanmisim arkdaslar . Kazanan herkesi tebrik ederim kazanamayan arkadaslarin daha iyisi olmasini temenni ederim bu forumda cok zaman gecirdim trolluk yapanlari tenzih ederek soluyorum hepiniz guzel insanlarsiniz gonlunuze gore olsun her sey
-
Istanbul 5. Komisyonda girecekler rahatlasin gayet guzel insanlar hosgeldin diye karsilayip hoscakal diye ugurluyorlar. Bana emlak vergisini sordular kim toplar ( kolay soru ) odeme zamani ( orta dereceli ) emlak vergisi oranlari ( zor ) olarak 3e ayirdim . Bence dogru cevap vermekten ziyade hal tavir onemli. Cunku vergi oranlarini bilen tek tuk insan cikar bana gore. Herkese basarilar
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@aycan 88 puanlilar napiyor acaba diye dusunuyorum bazen imrenerek hayal ediyorum . Bak hayalde bile 90+ puanlilara bulasmiyorum balli sutlerini icmis uyuyorlardir diye
-
@SR basvurun gecersiz kabul edilir yuksek ihtimalle
-
Gib'in bu sisteminin bir mantigi var mi arkdaslar merak ediyorum bilen biri varsa anlatabilir mi ?81.7 puan almis arkadasim istanbul yazicakti ancak bursayi cok istiyordu siralamalar aciklanmadan once burda sorsa puanim 81.7 bursa gelir mi diye herkes gelecegini dusunur belki birkac kisi "yaz rahat ol burda insanlarin moralini de bozma " diye sitem ederdi . Ben de destekledim bursayi ve kararini degistirip bursa yazdi listeye girdigime sabahtan beri sevinemiyorum bile.
-
@deniz34 sistemde mulakat oldugunu bilmiyor muydun madem bu kadar sikayetcisin bastan niye alan sinavina hazirlandin merak ettim
-
Sekil yonunden hukuka aykiri bir idari islemin iptal olabilmesi icin esasa etki etmesi lazim . Yani kamera olsaydi huseyin'in yerine ahmet'i alacaklardi diye savunma olamaz ici bos hazimsizliktan oteye gecmeyen bir durumu konusyoruz bana gore
-
Arkadaslar yeni uye oldum kafam inanilmaz karisik bir gun istanbul rahat gelir diyorum ertesi gun olmicagini dusunup il secmeye calisiyorum. Puanim 79.77 sizce ne olur
-
@aycan bu postadan sonra benimde icim rahat artik
huseyinay tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@1umut istanbul için kazandıktan sonra form dolduruyorsun ıkamet edecegın semti belirtiyorsun buyuk bir supriz olmuyor yerlestirmelerde
-
RE: 2018 Guy Alımı
@friedman98 saltanatın kaldırılması halıfelık kaldırılması gibi olaylar verıp hangısı daha önce olmustur dıye de bır soru vardı
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@mülkiyeli45 ıstedıler ama kurum kendı verecekmiş şüpheye düştüm. Gk gy olan sınav klasık olmaz diye dusunuyorum
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Sınav klasık mı test mı kesın bir bilgi sahıbı degıl mıyız sımdı ?
-
@sofuoglu bankaya gıdıp dılekce verıyosun maas kartı olarak tanımlamakla da kısının kendısı yukumlu dıye bılıyorum
-
Arkadaslar g.sorusturmasinda istenen ogrenim durumu bilgilerine sadce universite bilgilerini mi yazalim.yoksa ilkokul ortaogretim hepsini yazicak miyiz
-
Ozguvensiz insanlar yuzunden surecin geldigi noktaya bak. Kazanmanin da kazanamamin da su durumda gecerli hicbir sebebi olamaz. Sen heycan yapmissindir 3 soruya dogru cevap verdin diye kazanmaliydim hakkkim yendi diye dusunemezsin senin dogru cevap verdgini dusundgun 3 soruya ben de kazanan diger arkadaslarda dogru cevap vermistir verebilecek kapasitededir zaten. Cuma gunu ziraat uzmanlik mulakatim var sirf kazara kazanirim.baskasinin onune gecmiyim diye gitmeyi dusunmuyorum ben. 3 yildir araliksiz ders calisip bir yandanda insaatlarda para kazanmaya calisan bana biri gelipte 3-5 tane kendini bilmez yuzunden iptal oldu derse hayirli olsun diye arayan onca insana ne anlatayim ben . Danistay? yurutme durdurma karari ? Iptal gerekceleri ?
-
Sekil yonunden hukuka aykiri bir idari islemin iptal olabilmesi icin esasa etki etmesi lazim . Yani kamera olsaydi huseyin'in yerine ahmet'i alacaklardi diye savunma olamaz ici bos hazimsizliktan oteye gecmeyen bir durumu konusyoruz bana gore
-
@deniz34 Nasil olur da kesin olarak hakettigini dusunuyorsun merak ediyorum. Sorulari her bilenin kazandigi bir sistem olsaydi istanbul icin 1300-1400 kisi kabul edilmeliydi. Kazanan cogunlugu torpille itham etmeniz bedduaya varan isyanlariniz cok haksiz. Sizinkisi uzulmenin otesinde bir sey. En azindan Gk gy grubuna hazrlansaydiniz simdiki isyaniniza hak verebilirdim ama 2000lerden beri mulakatla alinan kadrolar icin kaybettiginizde isyan etmek cok anlamsiz