2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@hussle B grubundan da 89-90 civarı puan almadan katiplik dışında bir yere atanamazsınız. Biraz bilginiz varsa alan çalışmak daha mantıklı beş ay az bir süre değil. B grubundan da 1 yıldan aşağı atanmak zor . Tercih sizin hangisinde güveniyorsanız kendinize.
-
En yakın zaman bugün de değilmiş üç haftadır boş geçiyor ivdb . Haftaya çağırırlar mı ki
-
@paretooptimal bi arkadaş gidip sormuş son aşamada demişler
-
@zeybek haftaya kesinleşir o zaman muhtemelen. Teşekkür ederim bilgi için kalan herkesi tek seferde alacaklar değil mi o yönde bilgi var mı
-
@paretooptimal arkadaş onu da sormuş bilgi veremeyiz demişler ama son aşamadaymış. Inşaallah haftaya erkenden yayınlarlar.
-
@zeybek inşallah hocam.
-
Kalan kişilerin Whatsapp grubu var demişti birisi linkini atabilir mi ?
-
@paretooptimal link atamıyoruzz numaranızı yazın bna gruptan ekleteym
-
18 kişi çağrılmış.
-
@zeybek Allah'ım gene yokum
-
Merhabalar,
Guy hazirlayici egitimin sonunda girecegimiz sinavla ve cikacak sorularla ilgili bilgisi olan var mi ? Gecmis yil sorularina nasil ulasabiliriz acaba ?? -
Arkadaşlar 2018 yılı itibariyle maaşlar ne durumda? Tam olarak ne kadar maaş aldınızı not düşerseniz çok müteşekkir oluruz.
-
@antimülakat 3747 tl
-
İstanbul icin bekleyen var mı daha
-
ya arkadaşlar ankarayı bekleyen var mı, ben ankara bekliyorum henüz ne arayan ne soran var! bu nasıl iş ben anlamadım, bi bilgisi duyumu olan var mı arkadaşlar??
-
@ecc Ben de ankara icin bekliyorum. Komisyonun toplanmasini bekliyoruz diyolar 1 aydir. Gittim kuruma da yine ayni seyleri dediler. Mart bitmeden cagiriliriz insallah
-
@guyguyankk ya dostum bu ne komisyonuymuş yaa kaç aydır bi toplanamadı sıkıldım iiiyice bunları beklemekten ! neyse hayırlısı olsun inşallah umarım çağırırlar mart bitmeden...
-
bu ne komisyonu tam olarak? komisyon herkese bakıyor mu? anlayamadım
-
eğitimden selamlar başlamayan arkadaşlar en kısa sürede başlarlar ins
-
İstanbul işe başlama için 3 asil ilan etmişler.