2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@ricardian yolumuzu gözleyenlerin olması ne güzel hocam:) İnşallah tez zaman da hayırlısıyla başlarız:) eğitim süresi ne kadar peki biliyor musunuz ?
-
@turkkızı hocam eğitim süresi 2 ay ya da 2 hafta falan diye farklı periyotlarda olabiliyormus mesela bizden önceki jenerasyonda bursa grubunun ilk 3 ay direk calısıp snrasında da 2 haftalık egitime gönderildiğini biliyorum
-
@ricardian anladım hocam sağ olun. bu hafta ya da önümüzdeki hafta başı evrak istemeye başlarlar artık. Hızlı ilerler inşallah süreç. Sizin İstanbul muydu?
-
Bnde 6 ay diye biliyrm en bastaki egitim
-
@mmrtz 6 ay mı Yok hocam ya değildir
-
Arkadaslar istanbul gecen yıl 4 parti de cagırdı. Cagırılmalar arası 1 ay falandı. 200 kişilik gruplar halinde alındık. İlk parti haziran son parti ekimdeydi. İlk gelen grup iki gün sonra 2 aylık eğitime gitti. Sonraki gelen grup ilk grubun eğitimi tamamlanana kadar dairesinde çalıştı. İlk grubun eğitimi bitince sonraki eğitime alındı böyle silsile devam etti.
-
@guydemapusant o zaman bir an önce soruşturmalar bitsin de çağırsınlar diye dua etmek lazım
-
@turkkızı kardesm acele etmeylm hayirlisi ilr sonuclanacak ins hersey
-
@mmrtz tabi hocam öyle de nir an önce insan başlamak da istiyor
-
Tabi oyle haklisn ben hatta bgn aradm kazandgm yerin dairesini sabirla bekleyin aryacagiz sizi dediler.
-
@endeks, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@1903bjk ''bi'' değil "bir".
Gercekten o koca guzel yazidan bu ayrintiya mi dikkat ettiniz? Ilgincmis gercekten:)
-
Ayrica demeden edemeyecegim, kimse uzulmeyi haketmiyor ama ozellikle bu sitede bizler icin onca ugras vermis @paretowilfredo hic haketmiyor. Onun kimseyi ayirt etmedigi, kirmak istemedigi, herkesin uzuntusune de sevincine de ortak oldugu bi gercekken bence bizde ona bi seyler soylerken hakkaniyetli olmaliyiz. Her seyi gectim, hayatimizin en zorlu-heycanli-stresli zamanlarini yasarken onlarin kurmus oldugu bu sitede bizimle ayni kaderi paylasan diger dostlarla iletisim halinde olabiliyoruz, kendimizi yalniz hissetmiyoruz. Bunun icin bile vefa borcluyuz diye dusunuyorum.
Kimsenin kimseyi kirmadigi nice güzel forumlara dostlar -
@guydemapusant, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaslar istanbul gecen yıl 4 parti de cagırdı. Cagırılmalar arası 1 ay falandı. 200 kişilik gruplar halinde alındık. İlk parti haziran son parti ekimdeydi. İlk gelen grup iki gün sonra 2 aylık eğitime gitti. Sonraki gelen grup ilk grubun eğitimi tamamlanana kadar dairesinde çalıştı. İlk grubun eğitimi bitince sonraki eğitime alındı böyle silsile devam etti.
Evrak teslimi toplamda ne kadar sürüyor Peki? Yani kasım sonuna evrak teslimi biter güvenlik soruşturması başlar dersek ilk kısım aralık sonu ocak başı gibi mi başlar tahmini?
-
@kismetnasip Yazının sahibide sizin gibi düşündü ancak düzeltme amaçlı değil tartışılan ydk muhabbetini şaka yollu dağıtmaktı niyetim.Dediginiz gibi küçük ayrıntı ciddiye alınacağını düşünmedim.
-
@abba10 bu hafta duyururlar diye tahmin ediyorum soruşturmalar gecen yıl 1,5 ay sürdü. Ohal dönemini düşünecek olursak uzayabilir. Ocaktan önce işe başlama olacagını sanmıyorum ama umarım yanılırım. Evrak teslimi iki haftada tamamlanıyor iki haftalık süre veriyolar
-
@guydemapusant Teşekkür ederim,Peki..
-
Egitim 2 ay kesin bilgidir.
-
@guydemapusant hocam sağlık raporu falan isticeklerdir değilmi???
-
Belge teslimi henüz baslamadi değil mi ? Kaçırma korkusu var da
-
Evrakların ne zaman isteneceğine dair duyuru hususunda duyumu olan var mı dostlar