2017 GUY YEDEKLER
-
Bende antalya bekliyorum . Insallah uzamaz surec
-
@ctrsprbs07 isim ne hocam senin kaçıncı sıradasın
-
ben de Antalya insan kaynaklariyla gorustum atamalar tamamlandi cok kısa sure sonra telefonla arayip size bilgi verilir dediler
-
@epokhemetri allah allah hocam neler duyuyorum öyle ben saat 4 gibi aradım tebliğler geldi 5 tane kazanan var 5 yedek aranacak dedi ancak daha ayrılmadılar dedi ne zaman netleşir dedim bu haftada olabilir gelecek haftada olabilir dedi.
sen ne zaman aradın hocam sana ne dediler -
@mrtvrn07 yedek 1 hocam sende 2 galiba
-
@ctrsprbs07 evet hocam 2 benim aranınca whatsappa yazarsan hocam bizde tetikte oluruz
-
Aynen hocam. Gruptan yazarim ben
-
bakalım belki bu hafta aranırız hocam tetikte olmak lazım
-
@mrtvrn07 bugün bes gibi aradim asagi yukari ayni seyleri soylemisler. sadece bana vmyler icin teblig olmayacak direk atamalar gerceklestirilecek dediler nasil olacaksa...
-
@epokhemetri banada tebliğleri geldi felan birşeyler dediler hocam sen kaçıncı yedeksin hocam
-
@mrtvrn07 4. yedek hocam. bana bu cuma cikislari verirler gibi geliyor maas hesaplariyla ugrasmamak icin
-
@epokhemetri bakalım hocam sana çok kısa sürede demişler banada belli değil bu haftada olabilir gelecek haftada dediler yarın öbür gün çözülsede kurtulsak bir an önce
-
Arkadaşlar hangi ilden olursa olsun aranan buraya yazabilir mi bu şekilde kendi illerimizi kesin yansıtmasa bile bir aranma sürecinin başladığını anlayabiliriz
-
Arkadaşlar mersindeki iki yedek çağrıldık. İnsan kaynaklarına baskı yapın sürekli arayın süreci hızlandırıyorlar.
-
@tufan hayırlısı olsun. GUY daki başvurunuzu geri çeker misiniz rica etsem. Puanı kritik olan arkadaşlar için önemli o yüzden hatırlattım
-
@tufan hayırlı olsun hocam
-
@tufan hayırlı olsun hocam saat kaç gibi aradılar sizi
-
Başvurmadık Yen'i sınav için. çağrılmasaydık başvuracaktık merak etmeyin. Akşam 5 gibi arandık arkadaşlar. Bize de bu hafta ve ya önümüzdeki hafta denilmişti. Vmy olan arkadaşlarla iletişime geçin kurumlararası geçişi yapsınlar durumu anlattık biz sağ olsunlar hemen ilişiklerini kestiler. İnşallah hakkınızda hayırlısı. Hemen cagrılır işe başlarız.
-
Aynen bende konuştum bazı vmy'lerle ayın 15'nde maaşı ve bankadan alacağı promosyonu bekleyen var. Ama halden anlayıp erkenden imzalayıp bırakanda olacak. İmzaladıkları anda ilişikleri kesilip biz çağrılacağız zaten.
-
Çağırılan arkadaşlara hayırlı olsun. herkes için ayrı ayrı sevindim. En zor yedeklik yaşayan biz olduk galiba.
Darısı bekleyen tüm illerin başına tez vakitte.