2017 GUY YEDEKLER
-
@yavuzçağrı hocam peki tercih şansı verdiler mi yoksa ayrılan arkadaşın yerine mi girdin?
-
@aydıns Bulunduğum ilde 2 kişi çağırdılar hocam. Nerede çalışacağım pazartesi belli olacak. Orda çalışan arkadaşlarımdan öğrendiğime göre seçme gibi bir durum yok. İnsan Kaynakları müdürü nereye verirse artık
-
@yavuzçağrı anladım hocam hayırlı olsun tekrar.DGUY da beraber çalışmak üzere diyelim o zmn
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Yedek olupta eğitime giden var mı? Size eğitim ile ilgili bir şey söylendi mi? Bana yedekler için galiba Kasım gibi eğitim yapılacak denildi.
-
@yavuzçağrı hocam senden başka başlayan yok galiba
-
Neden bazi illerin mulakat listesinde yedekler yok bilgsi olan var mi
-
@aydıns Ciddi mi? nasıl başlamadılar daha. Hocam bizim ilde iki kişiydi zaten ikisi de çağrıldı.
-
@yavuzçağrı beni hala cagirmadilar. İvdb nin sitesinde 18 temmuz da evrak istedikleri kişileri 26 Ağustos ta başlatmışlar galiba bizim insan kaynakları bekliyoruz deyip duruyor
-
@aydıns 26 eylulde
-
@aydıns Hocam İstanbul vergi dairesi ayrı bir alem. Başka ilde olsanız kesin çağrılırdınız. Acaba sadece sizmi yoksa diğer kişilerde mi bekliyor hala
-
@yavuzçağrı bn Hatay için bekliyorum hocam yani İstanbul bile çağırdı bizim Hatay cagirmadı.
-
@aydıns Garip valla hocam
-
İstanbul'da da henüz ankara ikametli yedekler başlamadı.