2017 GUY YEDEKLER
-
- Yedek olarak insallah bende bekliyorum
-
@francisconittin nereden bakıyorsunuz hocam?
-
@mahallesnafi istanbul vergi dairesi Müdürlüğü haberler ve duyrular kısmından
-
İstanbul insan kaynaklarını arayıp bilgi aldım sıraya göre ve son 30. Yedek olduğu için onun ilanı kaldığını oncekilerin ilanı kalktığını söyledi istanbul yedek listesinde olanlarin süreci gibten değil istanbul vergi dairesi sitesinden takip edilmesi gerektiğinin söylediler
-
@paretooptimal bende30kisilik asıl listesi olan marasta 2.yedegim gelme ihtimali varmidir
-
@kayseri bilemem ki hocam ama az kişi varmış bence otuz kişiyle SGK mülakat listesini karşılaştır ortak isim çoksa neden olmasın yedek sıranız baya yakın
-
@francisconittin hangi numarayı aradınız. 444 ile başlayan numarayı mı. Yedek çağırmaya ne zaman başlıyorlarmış onu da sorsak iyi olur.
-
@paretooptimal 0212 453 89 63 burdan bilgi aldım
-
Mardin 5.yedek ne düşünüyorsunuz
-
@francisconittin teşekkür ederim
-
Tuğrul hocaya göre yedeklerin %10 a kadar ihtimali varmış ki önceki alımlarda da bu seviyelere kadar çıktığı gözüküyor, tabi bunlar yaklaşık değerler örneğin Konya 45 kişi 4-5.kişilere gelme olasılığı gibi
-
Arkadaşlar bende aradım. Yedek ilanına ne zaman çıkacaklarını sordum. Asil arkadaşlar belge teslimi yapıyor onların güvenlik soruşturmaları bitene kadar feragat eden veya belge vermeyenlerin yerine o arada ilan gelecekmiş. Daha sonrada başka kuruma geçenler olunca boşalan yerlere bir yıl içinde yedekleri arayarak çağırıyorlarmış.
-
Biri cikip desede arkadaslar ben istanbulu kazandim feragt etcem diye acilisi yapsa bizde yavastan umitlensek ️
-
@gmsmustafa başka açıklanan sınav yok şimdilik kimse feragat etmez
-
Bursa 12. Yedeğin gelme şansı nedir
-
Guy yedekler zaman içerisinde belli olur elbette ama kısır bir döneme denk gelmesi nedeniyle bütün planlarınızı yedeklikten sıra gelmesi üzerine yapmayın.
-
@antimülakat teşekkürler.
-
Erzurum (15kişi) 4. Yedeğin gelme ihtimali nedir sizce ?
-
@erzrm 15 kişinin kaçı sgk ya da vmy ye girdi kaçı kazanacak bu tahminler olumluysa gelir inşallah neden olmasın
-
Bu yedekleri telefondan arıyorlar mi yoksa 1 yıl boyunca tamamen kendimiz mi takip edeceğiz?