2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. İlan metinleri de bulunsun daha kullanışlı olsun diye tek başlığa indirgeyeceğim olan başlıkları. Buradan devam edelim inşallah istişare etmeye.
Tüm HALKBANK Unvanları ile alakalı MESLEK TANITIM Yazımız: https://www.tercihiniyap.net/haber/halkbank-unvanlari-meslek-tanitimi
Hadi bismillah diyerek başlayalım
-
-
-
Ay hadi banada bi ilan cikti dil sorun ama basvuralim bakalim:)
-
Servis görevlisini kazanan adayların illeri neye göre belirlenecek?
-
@paretowilfredo Derli toplu oldu elinize sağlık
-
Servis görevlisi tam olarak ne iş yapıyor
-
@ridvan Servis görevlisi bankanın ön yüzünde vezne ve direkt vatandaş ile muhatap alanlarda görev yapar dostum.
-
Sınav 3 gruptan oluşuyor adaylar sadece birini seçerek sınava başvuru yapabilir diyor. Yani hem uzman yrd. hem de servise ayni anda basvurulamiyor.
-
40 ıngilızce çok değil mi
-
Devlet bankaları 3yıl tecil yapmıyor mu tecil şartı istemişler
-
sınav güzel ama ingiliççe
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
Askerlik tarihleri neden farkli ben onu anlamadim benim niri tutuyor digeri tutumuyor kalfi ki benim tecil.durumu uzayacak ama resmi tarihte oyle.yazmiyor ne yapacagim anlamadım gitti
-
Arkadaşlar servis görevlisi için hangi kaynakları önerirsiniz alanda ? Bir de Sınavı İstanbul üniversitesi hazırlıyormuş. Daha önce istanbul üniversitesi halkbank ya da başka bir banka sorularını hazırladı mı acaba ?
-
Tecil tarihi sevk tarihi mı oluyor dostlar?
-
Önceki sınava girmiştim ing. zor değil. Sadece heyecandan biraz gkyde fazla oyalanıp yetiştirememekten kaynaklı sorun yaşamıştım. Benim sorunum muhasebe işletme. Nereden nasıl çalışmalıyım? İşletmeyi hiç bilmiyorum. Genel muhasebe orta düzey.
-
merhaba ilan gelince yeni üye oldum,zaten takip ediyordum hep. Başvuru formunu görmek için verilen linke tıkladım ancak tc ve numara yazdığımda hata veriyor.Önce ücret yatırılacağı için mi açılmıyor acaba sizce?
-
@paretowilfredo maaşları ne kadar servis görevlisinin
-
@haytanınbiri, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Önceki sınava girmiştim ing. zor değil. Sadece heyecandan biraz gkyde fazla oyalanıp yetiştirememekten kaynaklı sorun yaşamıştım. Benim sorunum muhasebe işletme. Nereden nasıl çalışmalıyım? İşletmeyi hiç bilmiyorum. Genel muhasebe orta düzey.
ingilizce yds seviyesinden kolay mıydı ne tarz soruyorlar bir de hocam