2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@kafakafka peki ne kadar süre sonra yapılır tahminen ?
-
@dumi benim de aynı puanla Ankara olmamıştı bu yıl oldu da işin asıl zor kısmındayız hayırlısı olsun herkes için
-
@kafakafka geçen sene uzman yaardımcılığı içindi sınav alım İstanbul'da olduğu için İstanbul olabilir .
-
Ben Antalya yazmıştım Ankara'da yaşıyorum . Ankara daha düşük kapatmış Keşke Ankara'ya geçebilsem.
-
@dumi Hocam ben geçen sene il tercihinden kazanamadım. Bu sene 1 İngilizce sorusu ile kaçırdım.
-
@mhmt7 yoo sadece İstanbul yoktu birden çok il vardı uzmanlık açılan genel müdürlük orda diye yapıldı diye biliyorum
-
@shady1 hocam doğru sayılarınızı yazabilir misiniz
-
Benim de 0.7 ile müfettişlik olmadı ama geçen hafta hiçbirini kazanamadığım görülüyordu. Buna da şükür
-
@kafakafka anladım hocam sağolun.
-
Becayiş falan yok dimi bunda
-
Arkadaslar gecen sene ic kontrolorlukten elenen herkese uzmanlik teklif edildi mi ? Biliyomusunuz ?
-
Kaldığımı ogrenemiyorum arkadaşlar kacla elendigimi ogrenemiyorum ya. Bu ne böyle...
Tc şifreye kadar zor girdik, bu sefer ordan sonrası gitmiyor -
@donniebrasco Aynı benim gibi. Ben de geçen haftadan ötürü ümitsizdim
-
Arkadaşlar İç Kontrolörlüğü kazananlar olarak bir whatsapp grubu kurduk. ''Sadece İç Kontrolörlüğü kazananlar'' bu linkten grubumuza dahil olabilirler.
-
58 ile uzmanlıgı kazanmışım,1 puanla kaçtı iç kontrolörlük ilk sıraya yazmıştım öncelik vermemişler heralde ilk sıraya yazanlara
-
Alan 50 ing 23 gkgy 18 gkgy den elenmek biraz trajikomik oldu
-
müfettiş var mı kazanan ? grup falan oluşturan ?
-
59.1 ile benimde olmuş. Mülakatlar tahmini ne zamana olur arkadaşlar ?
-
62 ile uzman geldi hayırlı olsun arkadslar
-
Müfettişlik için WhatsApp grubu kuran varsa beni de alsın