YDS IELTS TOEFL
-
Suat Gürcan UzaktanYDS Poster Sunumlar var youtube üzerinde, iyi mi bilemem tabi
-
arkadaşlar yds başvuruları başladı.
-
yds video anlatımlarına ulaşabileceğim link atabilecek bir hayırsever var mı ya da site önerisi(online ders değil de ücretsiz arıyorum)
not : youtube da hep az az var onlardan verim alamadım -
@totti link paylaşacak arkadaşlar size özelden atsın burda siler moderatör arkadaşlar.
-
@aliveli, içinde söyledi: YDS IELTS TOEFL
@totti link paylaşacak arkadaşlar size özelden atsın burda siler moderatör arkadaşlar.
bir el atın hala geri dönüş alamadım durum vahim
-
@totti şimdi nası bişey istiyosun biladerim, bi tarif et bakim
-
**IELTS ve TOEFL gibi sınavlarda ben kesinlikle özel ders öneririm. Grup dersleri hatta 2 kişilik dersler bile yeterince verimli olmayacaktır. Onun yerine tek başınıza özel dersle çok daha kısa sürede hazırlanabilirsiniz.
-
İngilizce olarak TOEFL IBT gerekmekte imiş bana da. Sanırım kursunu online alırım. Sadece hatırlatma, hani şöyle başla ve böyle bitir falan lazım bana. PTE aldım testi eğlenceli diye ama işte IELTS Academic veya TOEFL IBT lazım oldu şimde de işte unuttum bu arada içeriğini IBT'nin ama şu EnglishLive veya Speakingkontrol, essay kontrol falan belki hazırlanmak için alırım 1-2 paket. Diğerleri hem uzun süre gerektirmekte hem de hayatımda kullanmayacağım because of the fact falan gibi kalıplara sahip. Böyle paket halinde essay ve speaking'e şöyle başla bitir diye kullanan var mı?
"Bak şunu yapma" diyecek adama ihtiyacım var, "şunu yap" diyecek değil. 1 ayım bile yok hazırlanmak için.
-
YÖKDİL ve YDS başvuruları başladı ayrıca.
-
YDS sonuçları yarın açıklanacak. Tahmini saat kaç gibi açıklanıyor genelde, bilgisi olan var mı?
-
@hagi bende beklıyorum gece 1 için bi mudum var ama . ne alaka 1 bilmiyorum
-
@hagi, içinde söyledi: YDS IELTS TOEFL
YDS sonuçları yarın açıklanacak. Tahmini saat kaç gibi açıklanıyor genelde, bilgisi olan var mı?
2015-YDS İlkbahar - 16.00
2015-YDS Sonbahar - 11.30
2016-YDS İlkbahar - 12:00
2016-YDS Sonbahar - 21:05
2017-YDS İlkbahar - 15:15
2017-YDS Sonbahar - 14:40Görüldüğü üzere sonuç açıklamanın genel bir saati yok maalesef.
-
@vamos yanı gecede olamaz
-
@vamos 2016 YDS'yi istisna sayarsak genelde mesai saati bitmeden açıklanmış. İnşallah yine bi istisnaya denk gelmeyiz
-
acıklandı
-
geçmiş olsun, bir yds daha geride kaldı nasıl geldi sonuçlar.
-
@burcuburcu 66.25 gelmis uzdu keske 3 soru daha yapabilseydim
-
@burcuburcu
81.25 gelmıs yalnız 4 boş görünüyor. 20 kerede kontrol etmiştim bos bırakmamak ıcın nasıl olur anlamadım -
@hussle muhtemelen değiştirdiğiniz soru vs kalmışsa okumadı cihaz.
-
Sınava girmiş herkese geçmiş ve hayırlı olsun. Umarım istediğiniz gibi sonuçlar almışsınızdır.