YDS IELTS TOEFL
-
@aliveli sizin öneriniz varmı hocam site olarak
-
@karar examenglish isminde bir site vardı anımsadığım.
-
@aliveli saol hocam
-
YDS için kelimenin ilgili fotoğrafı ve örnek cümlesiyle birlikte her gün 20 kelime paylaşılan çeşitli siteler var.
-
toefl kaç sene geçerli?
-
@josborne 2 yıl boyunca geçerli ama bu süre başvuracağınız kuruluşa göre daha uzun olabiliyor.
-
Arkadaşlar dilgoo eğitim setini alan var mı yorumlarınız nedir hakkında
-
@modigliani-0 paket satın almaya gerek yok hocam
-
@evandro neden gerek yok hocam ?
-
Arkadaşlar merhaba. 80’e yakın yds var ancak eylüldeki sınavda 80+ almak istiyorum. Önerebileceğiniz kitap var mıdır taktik ve teknikler ağırlıklı
-
@mia99 yanlışlarınız hangi bölümden çıkıyor ağırlıklı olarak.
-
@evandro hocam kelime, gramer, oluyor ağırlıklı
-
@mia99 kelime için akın dil cep sözlüğü çok iyi. Diğer taraftan gramer soruları için çıkmış soru tiplerini analiz edip çalışmak mantıklı. Genellikle belli şeyleri soruyorlar ve cloze test içinde geliyor bu tip aorular.
-
@evandro sağ olun hocam önerileriniz için.
-
Merhaba, 2019 ilkbahar YDS den 60 almıştım. Eylüldeki sınava da gireceğim. Henüz çalışmaya başlayamadım yaklaşık 1 ayda 70 alabilmem için nasıl bir yöntem izlemeliyim kaynak, video vs. öneride bulunabilecek arkadaşlar var mı?
-
@Mülkiye_17 kelime tekrari , deneme ve soru cozum tekniklerine odaklanin denemeyi normal sure den 30 dakika daha once bitirmeye calişin
-
@fırtına-lordu Ben kesinlikle süre konusunda sıkıntı yaşıyorum en son girdiğim sınava sadece deneme çözerek yine 1 ay kadar bir sürede hazırlanmıştıım fakat yine süre problemini aşamadım. Dediğiniz gibi soru çözüm tekniklerine odaklanmak bu konuda faydalı olabilir.
-
Arkadaşlar merhaba, 2017 de ydsden 71 aldım reading temelim var ama listening writing ve speaking imi de geliştirmek istiyorum. Bu amaçla TOEFL veya IELTS e hazırlanmayı planlıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
Merhaba arkadaşlar. Ankara dil akamademisinden online kurs alıp memnun kalan var mı yorumlarınız neler ya da eec akındil hakkında ne düşünüyorsunuz görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
-
Arkadaşlar modadil beyaz paket(YDS ön hazırlık-YDS hazırlık) kullanan var mı sıfırdan başlayan biri için nasıldır?