YDS IELTS TOEFL
-
Yds nin bahar dönemi zor, sonbahar dönemi nispeten daha kolay gibi bir görüş var.Yds 50 seviyesine yakın bir puanım var. Yds de 70 üzeri puan almış arkadaşlardan kaynak tavsiyesi alabilir miyiz .
-
Arkadaşlar yökdil den kaç alırsak araştırma görevliliği yolu açılır ve sizce yüksek lisansda sosyal bilimlerden hangi bölümler araştırma görevliliği için daha avantajlı ?
-
@berceste hocam Akın ın kaynaklarını çok övüyorlar
-
@aliveli hayır girmedim ilk defa gireceğim
-
Daha önce online eğitim alan var mi hangisi daha iyi akın dil remzi hoca english exam center ? Kaçtan kaça çıkardınız arkadaşlar?
-
@KAYA3434KAYA o zaman çıkmış sorulardan bir deneyin kendinizi ona göre kaynak önermek daha makul olur.
-
@aliveli aslında başlangıç seviyesinden işin içine girmeyi istiyorum bölümüm ingilizce ama eksiklerim var tabiki onları hallederek ileri seviyelere gelmek istiyorum
-
@berceste hocam yds seviyeniz 50 ise büyük ihtimalle kelime ve tekniklerde iyi okumada zayıfsınızdır bence özellikle turkce çevirisi olan makale veya paragraf bol bol okuyun çünkü yds yüzde 70 okumadır kelime olarakta zaten cikmis soruları çözerseniz aynı kelimeler etrafında döndüğünü anlarsınız kitap olarak suat hocanın seti akın dil sınava çok yakındır bir de yds için denemelere çok yüklenmeyin bence piyasadakiler çok kötü bence sürede arttı zaten sürede sıkıntı yaşayacağınızı sanmam..
-
@aliveli hocam merhaba yds ye hazırlanacağım.Bilmem gereken fiiller,nesneler kısacası tüm kelimesi içeren bir liste var mı?
-
@aliveli hocam bir şey daha var.Düzensiz fiillere bayağı kafayı takmıştım.Çoğunu buldum sayılır.Toplamda kaç tane acaba bunlar? Ve ben bunların hepsini bilmeli miyim?
-
@sonaytr tam bir listesi yok ancak çalıştıkça kafanızda oturur.
-
bana da mümkünse Fransızca kaynak önerir misiniz? Piyasadaki tüm YDS ve YÖKDİL'i aldım ama LYS5 tarzı kitaplar bulamıyorum. Kurslarda da çok belirsiz süreçler. Bağlaç ve çeviri kitapları da var ki vakit buldukça alırım ama isteğim biraz daha sınav formatlı web siteleri (DALF için olanlar dahil).
-
@impressiveunit fransızca bilsem söylerdim ancak malesef
-
@aliveli hocam sonbahara kadar biri görür duyar, ben de Allah razı olsun derim diye yazdım. Bilirim hocam neye yardımcı olmadınız ki buna da olmayasınız.
-
@aliveli hocam yds de çıkmış 1000vb kelime falan tarzında şeyler var sizce çalışılmalı mı?
Açıkçası ben ne yapmalıyım yds için? -
@aliveli 500 den fazla buldum düzensiz fiil.Biraz fazla biliyorum.
-
.........
-
@kelaynak bildiğiniz bir link var mı ?
-
........
-
@kelaynak teşekkür ederim