@calfagri bilgilendirme için teşekkür ederim Allah razı olsun tekrardan
KAYA3434KAYA
@KAYA3434KAYA
KAYA3434KAYA tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 2017 ALES İlkbahar Sınavı
Arkadaşlar alese çalışmak için kaynakları bi de burdan yazsanız olur mu
-
RE: YDS IELTS TOEFL
@aliveli aslında başlangıç seviyesinden işin içine girmeyi istiyorum bölümüm ingilizce ama eksiklerim var tabiki onları hallederek ileri seviyelere gelmek istiyorum
KAYA3434KAYA tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TCMB 2020 UZMAN YARDIMCISI 60 KİŞİ ALIM
İktisat için ekonometri kaldırılmış artık böyle mi devam edecek bir bilgisi olan var mı?
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
Arkadaşlar idari yargıdan sorumlumuyuz ?
-
@aliveli aslında başlangıç seviyesinden işin içine girmeyi istiyorum bölümüm ingilizce ama eksiklerim var tabiki onları hallederek ileri seviyelere gelmek istiyorum
-
Merhaba arkadaşlar ,17 Eylül Yds sınavına hazırlanacağım kaynak öneriniz var mı ?
-
RE: KPSS A Grubu hazırlık yönergesi, yöntemler, kaynaklar vs.
@Ülkü tekrardan çok teşekkür ederim evet Ankaradaki makro akademiye yazılacağım umarım hayırlısıyla emeklerimizin karşılığını alırız.
-
@Ülkü bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim zahmet olmazsa kaynak olarak önerilerinizi alabilirmiyim ben makro akademiye yazılmak istiyorum onların kaynakları yanında sizin önerileriniz doğrultusunda kaynak temini çok iyi olur
-
Merhaba arkadaşalar,ben bu sene üniversite 4. Sınıfım kpss kursuna yazılmayı düşünüyorum her dönem 6 ders alcam haftaiçi okul hafta sonu kpss kursuna gidecem sizce başarılı olurmuyum sıkı tempoda çalışmayla ?
-
RE: 2017 ALES İlkbahar Sınavı
Arkadaşlar alese çalışmak için kaynakları bi de burdan yazsanız olur mu
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@calfagri bilgilendirme için teşekkür ederim Allah razı olsun tekrardan