Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
-
BAŞVURU FORMU İLE BİRLİKTE TESLİM EDİLECEK BELGELER
1- KPSS Sonuç Belgesi
2- Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı ya da Noter veya mezun olunan üniversitece onaylı sureti (Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ibraz edilerek fotokopisi Teftiş Kurulu Başkanlığına onaylattırılabilir.)
3- 2 adet fotoğraf (4,5X6 ebadında)arkadaşlar onaysız direk e devlet çıktısını göndermek olmaz bence. Burda yazıyo zaten noter onaylı veya üniversite onaylı olucak diye
-
@varolistan bende şaşırdım öyle yazınca arkadaşlar onaylamadan olmaz dediğiniz gibi
-
Arkadaşlar aradım kyk teftiş kurulunu e-devletten çıkarılan belge kabul ediliyomuş.arkadaş doğru diyo
-
@emiemi valla mı çok güzel haber bu noter onayına gerek yok o zaman doğru mu anladım
-
@bonus doğrudur kardeş
-
@emiemi teşekkür ederim
-
hangı numarayı aradınız
-
@murtii87 0 (312) 551 67 50
0 (312) 551 67 47.ben 50 li numarayı aradım -
tesekkur ederim
-
@emiemi noter onayı gerek yok mu e devletten aldıgımızı gonderirsek kabul ediliyo mu
-
yök sis ten ve e devletten alınan lar yeterliymiş sıkıntı olursa dönülecek miş
-
@müzmin-öğrenci eyvallah hocam saolasiniz.
-
Kyk Adana Bölge Müdürlüğüne uğradım bugün diploma onaylasınlar diye yapamadılar, genel müdürlüğü aradılar falan sonra yapamayız yapsakta kabul etmezler dediler.
-
Arkadaşlar şimdi e devletten alınan mezun belgesi yetiyor mu ona göre yarın postalayacağım?
-
E-devletin mantığı bu aslında, oradan alınan belgenin zaten kabul edilmesi gerek ama kurumların bu akıl dışı hareketlerine o kadar alışmış benimsemişiz ki, içlerinden biri çıkıp olması gerekeni yapımca yani tamam ben e devletten alınan çıktıyı kabul ederim deyince inanamıyoruz resmen
-
@kizilderili ben de aradım öğlen kadın kabul ediyoz dedi
-
Valla çok doğru diyon hocam ben bugün adamların kendi kurumlarının bölge müdürlüğüne gidiyorum genel müdürlük kabul etmiyoruz diyor. Adamlar kendi bölge müdürlüğünün onayına bile itimat etmiyor. E devlete tamam deme nezaketinde bulunmaları şaşırttı dolayısıyla beni
-
Bende ilk kez şahit oldum bir kurumun oradaki belgeyi kabul etmesine. Aslında noter onaylı belgeden bile daha güvenli alınan belge kontrol kodu ile sistemden doğruluğu kontrol edilebiliyor ancak diğer belgelerde sahtecilik yapılsa anlaşılması zor
-
ben e devlet olmaz diye düşündüm verdim parayı gitti
-
@hadinbahım hocam o noter onaylı olan belgeyi inşallah sonraki dönemler için (kazanırsız bunu inşallah da) kullanırsınız.