2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bundan bir kaç ay önce sayın bakan güvenlik soruşturmalarında yeni bir yöntem geliştirdik 10 günde tamamlıyoruz demişti. O yüzden çok uzun da süreceğini zannetmiyorum ben.
-
@gggc00
kardeşim benimde dikkatimi çekti sordum bakabilirsin dedi. pekte bir şey yok, çalışıyorsan eğer kurumun var, üniversite bölüm bilgilerin, ikamet adresin, doğum tarihin vs klasik bilgiler vardı. -
Arkadaşlar mülakatta masa üstündeki kağıtta ne görüyosun diye soruyla karşılaşan oldu mu?
-
Günaydın herkese bugün mülakatların son günü yarından itibaren heyecanlı bekleyiş başlayacak hakkımızda hayırlısı inşallah
-
@deulu bana sordular hocam ben bişey göremedim ama kağıtta ne cevap verdiniz
-
Arkadaşlar selamünaleyküm..
Dün itibariyle mülakata girdim ve yoğunluktan anca yeni yazabiliyorum.Önce kendimi tanıttım ve bilhassa çalıştığım iş ile alakalı bilgiler verdim,bu kısım güzeldi, akabinde Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı bölümüm (Maliye) ile alakalı sorular sordu,bütçenin hazırlanma süreci,5018 Sayılı Kanun vs. daha sonra Mahalli İdareler Genel Müdürü iktisat soracakken karar değiştirdi ve Anayasa Mahkemesi' nin Yüce Divan sıfatıyla yargıladığı kişileri sordu. Sorulara ufak tefek hatalarım olsa da çoğunlukla doğru cevaplar verdim. ( ki zannımca bence bunun pek bir önemi yok,önemli olan cevapları verirken konuşma tarzın,üslubun,hitabet gücün,duruşun ve temsil yeteneğin) Özetle; mülakatım genel anlamda iyi geçti lakin sonuç ne olur malum orasını Rabbim bilir. Dilerim Rabbimden,her birisinin bu vazifeyi hak ettiğine inandığım 407 kişi içerisinden memlekete en büyük katkıları olacak en çok hak eden 100 kişinin listeye girmesi ve kazanmasıdır. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin kardeşler.. -
@conii masadaki kalem kırmızıydı beyaz kağıdın tam ortasındada siyah nokta vardı bende masadaki kalemle aynı renkte olmayan ortasında siyah nokta bulunan beyaz bir kağıt görüyorum dedim
-
@deulu benim kağıtta herhangi bir şey yoktu baktım ama temizdi inşallah göz yanılması yaşamamışımdır o heyecanla
-
@deulu siz kağıdı öyle bıraktınız mı yoksa yerini değiştirdiniz mi
-
@conii kağıdı ellemedim
-
@deulu hadi ya kaçıncı sırada girdiniz hocam. Bir de dün mü girdiniz
-
@conii pazartesi girdim hocam
-
@deulu içim rahatladı biraz hocam ben baktım çünkü kağıda herhangi bir şey göremedim Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
-
Bu kağıt muhabbetini ilk defa duyuyorum böyle yaklaşım? Ne mezunusunuz hocam
-
Mülakatlar bugün itibari ile bitmiş bulunmakta açıklanma süresiyle ilgili bilgi veya öngörüsü olan arkadaşlar var mıdır? Özellikle @pareto_wilfredo
-
@kd6, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Mülakatlar bugün itibari ile bitmiş bulunmakta açıklanma süresiyle ilgili bilgi veya öngörüsü olan arkadaşlar var mıdır? Özellikle @pareto_wilfredo
Gecen seneyi baz alip 70 den mi dussek acaba?
-
arkadaşlar cümleten geçmiş olsun, sırtımızdaki mülakat kamburunu attık diyebiliriz.
burada mülakat sorularını paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim, ben şahsen istifade ettim.
ben de heveslenmiştim paylaşırım diye ama çalıştığım kurumla ilgili ve dmk disiplin gibi daha önceki paylaşımlardaki sorular olunca pek de ihtiyaç kalmamıştı açıkçası...sonuç açıklanması ile ilgili öngörüm ise;
25 aralık ile 12 ocak arası kesin liste çıkar diye düşünüyorum vesselam. -
70 gün olmasının nedeni referandum süreci idi umarım tekrar yaşamayız öyle bir dönem.
Şahsi fikrim bnmde en gec 12 Ocak.
-
@kd6 neden 12 ocak
-
@kd6, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
70 gün olmasının nedeni referandum süreci idi umarım tekrar yaşamayız öyle bir dönem.
Şahsi fikrim bnmde en gec 12 Ocak.
her şey CUMA'ya endekslendi galiba:D