Loading dendikten sonra ne kadar bekliyoruz bilen söylesin valla kalp krizi geçirecek diye korkuyorum
conii tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mülkiamir açtılar demeni bekliyor forum hocam
-
@mülkiamir bize de sessizce dağılmak kaldı deseenize heyecan yaptık güzel oldu emeği geçenlere teşekkür ediyoruz
-
Dostlar yeni ilan var ama bizim değil bakanlık sitesine girişte sakin olun
-
Beklenen ama istenmeyen haber geldi. Telefonları yavaşça yere bırakıp dağılabiliriz
-
Hayırlı cumalar herkese. Şubeyi aradım bize teslim edilen herhangi bir liste yok dediler
-
@althusser vatan her daim sağolsun hocam
-
@refik-soydam iyi niyetle yazdığınızdan şahsen şüphem yok hocam kimsenin de kötü niyetle yazdığınızı düşündüğünü sanmıyorum. Hem böyle böyle geçiyor zaman çıksa da çıkmasa da duyumlar buranın neşesi. Hayırlısı olsun beklemekten başka bir şey yok elimizde
-
Paranoyaklığa giriyor belki benim ki ama şubenin elektrik tesisatı için buradayız demesi bana hiç inandırıcı gelmiyor bir umut bekliyorum ben hala
-
@mülkiamir yarın hafta sonu ben uyanığım her gece olduğu gibi içimden ses güçlü bir şekilde sonuçlar açıklanacak diyor
conii tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar merhaba. Daha önce girmedim banka sınavlarına o yüzden prosedürü bilmiyorum. THY sınavında telefonlarla girdi millet kapatın dediler sadece. Zi̇raat Bankası böyle bir şey yapar mı yoksa ÖSYM gibi kesin yasak mı telefonla girmek. İstanbul üniversitesinde emanet bırakabileceğimiz yerler oluyor mu? Daha önce sınava girenler cevap verebilir mi?
-
@byteks1, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Sınav giriş belgesini soran gördüm. İlanın içinde sınav giriş belgesini 6 Ağustos tarihinde anadolu üni sitesinden alabilirsiniz yazıyor.
Haklısınız hocam ben sormuştum. bugün başka bir şey için ilan metnini incelerken gördüm 6 Ağustos’ta Anadolu iniversitesi portalından alınacak diye yazmışlar
-
@conii, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Bir de arkadaşlar hangi kaynaklardan çalışmak lazım. Bende envai çeşit KPSS alan kaynağı var konu anlatımlı olarak. Sadece çıkmış soru ve soru bankası alıp kalan günleri bu şekilde geçirsem dezavantaj olur mu?
Konular aynıdır da anlatımlar ve konuları ele alış tarzı aynı ise bir daha konu anlatımlı almaya gerek yok diye düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
-
Bir de arkadaşlar hangi kaynaklardan çalışmak lazım. Bende envai çeşit KPSS alan kaynağı var konu anlatımlı olarak. Sadece çıkmış soru ve soru bankası alıp kalan günleri bu şekilde geçirsem dezavantaj olur mu?
-
@fernando-reges herkese mesaj mı atılacak yoksa Anadolu üniversitesi portalını mı takip etmemiz gerekiyor
-
Merhaba arkadaşlar geceniz güzel olsun. Sınav giriş belgeleri tahmini ne zaman yayınlanır ve nerden haberimiz olur? Daha önce giren bilgi verebilir mi?
-
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar kazandım çok şükürler olsun yazacağım demiştim sözümü tuttum hikayemi de yazacağım söz
Yolun açık olsun hocam vazife boyunca Allah yardımcın olsun. Tebrik ederim