2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
"Yaratan da O’dur, hayat veren de…
Suret giydiren de O’dur, rızık veren de…
Terbiye eden de O’dur, tanzim eden de…
Döndüren de O’dur, durduran da…
Mahlukatın sahibi de O’dur, ihtiyaçlarını gideren de… " -
Bakanlık sitesindeki göç poltikaları kurulu toplantı fotoğrafı bir nevi nihai liste toplantısı gibi :))
-
@kd6 aynen
-
Yok mu arkadaşlar duyumu olan ? En olmaz gün bugün gibi ️ Haftabaşı değil,ortası sonu değil.duyum yok,umut yok
-
Daha troller bile musallat olmadı ritüellerin gerçekleşmesi lazım. herhalde daha vakti var
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@refik-soydam hocam değerlendirme ile alakalı net bir ifade de bulunmadım ama arkadaşlarımızdan gelen mülakat sorularına göre yaptığım analiz bu yönde. Temennimiz değerlendirmelerde ve adaylara sorulan sorularda ölçütün herkese standart uygulanması. Başka şekilde düşündüğümüzde ölçme endeksinin standartlığı ortadan kalkmış oluyor. Süreç içerisinde belirttiğiniz gibi malum yapılarla bağlantısı olanlar mülakatta çok iyi performans göstermiş olsa dahi eleniyorlar. Onun dışında kalanlara beş başlıkta inceleme dediğiniz şekli ile yapılıyorsa amenna.
bana yakışan buna canı gönülden inanmak ve bunu dillendirmek, gerisinde olanlar ne müdahale edebileceğim cinsiden ne de konup dillendirebileceği m cinsinden...
-
Arkadaşlar geçen gün KHK Kaymakamlık mülakatında ism-i celilesi lazım değil, (şu bugün sınava girsem 80 alırım 1 ay sonra girsem 90 alırım diyen ve sürekli ayet hadis paylaşıp kaymakamlıkların giriş kapılarında fotoğraf çeken mübareklerin tayfalarından biri) Bakan BEY den bizzat duyduğunu nakletmiş. Süreci hızlandıracaklarını en geç Ocak ayının başı gibi açıklayacağını yazmış. Ne kadar doğru ne kadar yanlış var siz hesap edin. Baki Selamlar...
-
@kuşçubaşı evet oyle tayfalar benimde dikkatimi cekti.
-
@kuşçubaşı hocam en geç ocak başı geldi zaten :)) açıklandı da haberimiz mi yok
-
Bakanlığı arayanda yok anlaşılan
-
Neyse şükür ki bu sene sınavı kazananlardan arasında trol yok:) şu tarihte açıklanacak hayırlı olsun gibi kalıplarla milleti yalandan umutlandıran çıkmadı:)
-
Bu yıl erken açıklanacağını tahmin etmek için şerbetli olmaya gerek yok. En büyük etken seçimin olmamasıdır. Bunun süreci bayabi hızlandıracağı malum. Ahmet Nohutçuda ismini ortaya koyup, 17 martta sınav olacak dedi. Kesinkes olmamakla beraber 2 hafta içinde bir bir kerahat vakti belki 2 rekat şükür namazına niyet ederken buluruz kendimizi vesselam...
-
@kuşçubaşı çok güzel temennilerin var, ama muhtemelen ben o gün yedinci mülakattanda elenmek için daha zamanım var diye şükür ediyor olacam, herkes çok ümitli, ama herkesin ümit ettiği sonuç gelmeyecek yüz kişi hariç, mühim olan olumsuz sonuç aldığınız zaman ayakta kalabilmektir, o yüzden genç arkadaşlara tavsiyem olumsuz sonuçların etkisini kısa sürede üzerinizden atın ailenize yansıtmayın, sonuç ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı olsun
-
@kuşçubaşı
hocam dediğin grupta değilde o söylemleri bende duydum. çokda ciddi bir yer olmadığı için pekte güvenemedim açıkçası. şöyle de birşey var gerçi ateş olmayan yerden duman çıkmaz. belli ki bakanlığın niyeti sonuçları bir önce açıklamak. ama bu yılbaşı öncesi mi olur, yoksa sonraki birkaç hafta içindemi bekleyip görecez.hakkımızda hayırlısı olsun. -
Yeni yıl öncesi son mesai günü yarın, halen kuvvetli bir duyum gelmediğine göre yarın için umudum oldukça azaldı. Yavaş yavaş sonraki haftaya umutlanmalı:)
-
Bakanlığı, şubeyi arayan soran kimse yok mu hanımlar beyler?
-
Bakıyorum da yaprak kımıldamıyor fırtına öncesi sessizlik mi yoksa? haydi hayırlısı...
...
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar -
Hayırlı cumalar herkese. Şubeyi aradım bize teslim edilen herhangi bir liste yok dediler
-
Geçen dönem mülakata kalamama rağmen sonuçlar açıklandığında aşırı heyecanlanmıştım. Şimdiki heyecanım ise tarifsiz. Fakat asıl bekleyiş içine girmek ve acaba bugün yarın açıklanabilir mi demek için ocağın ilk haftasını bitirmek gerekir diye düşünüyorum.
-
@conii vatan sağolsun