2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Dün akşam kalpten gidiodum nerdeyse.. her gece bunu yasamak istemiyorum hepimizin hakkinda hayirlisi olsun inşallah
-
@gökmen, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
bugün lambalara bakan olmadı galiba ???
Hafta sonu açıklanmaz pazartesi heyecana kaldığımız yerden devam
-
Gece 1'de iletileri görünce bir miktar heyecanım arttı.:)
-
yeni sınavın basvuru süresi bittikten sonra bizim mülakatlar acıklanırsa ? olmaz dımı boyle bsey
-
@escobargaviria olmaz dostum çarşamba gününden itibaren 19 ocak a kadar büyük ihtimal gelir sonuçlar
-
sessiz bekleyiş moduna geçildi....:)
-
Şunun şurasında çarşambaya ne kaldı canım
-
Herzaman söylediğim gibi , ne zaman açıklanırsa açıklansın Allah en çok hakeden 100 kişiye olumlu ama herkes için hayırlı sonuçlar nasip etsin ...
-
Bu Cumhurbaşkanlığına gitmiş muhabbetinden bir gelişme var mı arkadaşlar ?
-
@taromisaki9 o olayı ben de çok merak ediyorum
-
burada mesai gece yarısı başlıyor galiba
-
Birşeyi merak ediyorum İl merkez stajında tercih hakkı var mı acaba bilen var mı?
-
@mülkiamir kontenjana göre 4 il tercih edilir...
-
@refik-soydam Teşekkürler
-
heyecanlı bekleyiş sürecinin bir hafta başından daha selamlar
-
Hafta sonu biz yokken bayağı bir evham yapılmış okuduğum kadarıyla. İyi ki bakmamışım foruma yok yere kalbimizi yormuş olacaktık. Velhasıl kelam arkadaşlar sizinde biran evvel açıklanmasını istediğiniz gibi bende istiyorum fakat daha öncekinden farklı bir şey diyemeyeceğim. Bu hafta özellikle 10 undan sonra ki günlerde her an açıklanabilir.Umarım bu güzel ve bir o kadar da heyecanlı olan bekleyişimiz nihayetlendiği vakit muradına ermiş kişiler oluruz.
-
1.Mülki idare amirleri atama,değerlendirme ve yer değiştirme yönetmeliği
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/3.5.8610782.pdf
2.Kaymakam adayları yönetmeliği
Bu bekleyişte okumak iyi geldi. Allah nasip ederde nihai listede olursak işimize yaratacak iki yönetmelik.
-
yok mu dumanı üstünde taze haberi olan ?
-
@can-mavi haberler sende vardır sana gelen duyum:)
-
@123456789 çarşambadan başlayarak 19 ocak a kadar açıklanması yönünde duyumum haala geçerli, işte bu duyuma tez-antitez peşindeyim