2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Yeni bir haftaya merhaba arkadaslar. Aciklanmasina yonelikte olsa resmi bir bilgi aldigimiz bir hafta olmasini temmenni ederim.Arkadaslar yakin bir arkadasimla gorustum. kaymakam adaylarinin mulakati ile ilgili son durumu sormasi uzerine bununla ilgili herhangi bir calisma yapilmadigi bildirilmis. Mulakat sonrasi oldugu gibi birakilmis zannederim. Tabi bu gorusme gecen hafta basinda yapilmis. Son durum nedir bilmiyorum. Bende yeni ogrendim arkadastan. Insallah o aralikta birtakim calismalar yapilmistir.
-
@can-mavi senin duyumlarında sorun yok dediğin gibi olur inşallah ama kendi adıma bir tane daha başarısızlık için çok heyecanlı değilim. Allah hayırlısını nasip eylesin herkes için
-
@123456789 dostum inan bana geçmiş mülakatları baz aldığımızda benim de fazla umudum yok, dua edip bekliyorum, inşallah Allah nasip eder
-
Minimum 15 gün maksimum 45 günlük surece hazirlikli olmaliyiz.
-
@d-drogba Tahmin mi bu hocam
-
@d-drogba kardeş şunu bir açsan diyorum
-
@can-mavi Kardeşim güncel bir görüşmen oldu mu acaba ? Tarihlerde bir değişiklik durumu var mıdır acaba
-
dostum çarşambadan itibaren ayın 19 una kadar olan duyumum haala stabil
-
hiç olmazsa hizmet içi eğitim programı yayınlanmış, 106. dönem kaymakam adayları orada yerini almış, tarih yok tabiki sadece 5 işgünü yazıyor
-
@can-mavi Nerede kardeşim bulamadım da
-
@can-mavi bende göremedim sayfanın linkini paylaşabilir misiniz?
-
bakanlığın sitesinde kardeşim, eğitim dairesi başkanlığında duyurularda
-
-
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi bende göremedim sayfanın linkini paylaşabilir misiniz?
linki paylaşayım tabi ama okuyan yanlış anlayıp heyecan yapmasın
http://egitim.icisleri.gov.tr/2018-yili-hizmet-ici-egitim-plani
-
105.dönemden 2 kaymakam fire verilmiş Birde 2015 değişikliğiyle yurtdışı eğitim için uygun görülenler ibaresi gelmişti ama 98'ine de yurtdışı uyum semineri gözüküyor. Yurtdışına herkes gönderiliyor o zaman hala.
-
Fire vermiş derken acaba tam açabilir misiniz bu konuyu
-
@mülkiamir tabloya göre konuştuğunuzu geç anladım kusura bakmayın
-
arkadaşlar evli olanlar yurtdışı stajına eşi ile birlikte mi gidiyor yoksa tek mi gitmesi gerekiyor.
-
@mülkiamir fire verenlerden birisi sayistay denetciligine gecti de digeri napti bilmiyorum
-
@mirza eşi yanında olan bir abimizi tanıyorum ancak detaylı olarak bilgim yok.